Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksiks drīzumā, iespējams, vairs nebūs sastāvā uz ACB spēlēm

Kuksiks drīzumā, iespējams, vairs nebūs sastāvā uz ACB spēlēm
Rihards Kuksiks
Foto: superdeporte.es

Spānijas basketbola kluba "Valencia Basket" sastāvā pamazām atgriežas savainotie spēlētāji, kas tuvākajā laikā ietekmēt varētu Rihardu Kuksiku, kuram viesspēlētāju limita dēļ, iespējams, nāksies palikt ārpus savas komandas sastāva uz Spānijas ACB līgas spēlēm. Tā vietā Valensija Kuksiku izmantotu tikai ULEB Eiropas kausa spēlēs.

Lielāko šīs sezonas daļu Valensijas vienība nav bijusi pilnā sastāvā, jo visu laiku kāds no spēlētājiem nav bijis pieejams savainojumu dēļ. Savukārt pēdējā laikā ierindā pamazām atgriezušies savainotie spēlētāji, no kuriem vairāki bijuši tieši ārzemnieki. Tas līdz šim ļāvis Rihardam Kuksikam būt savas komandas pieteikumā uz Spānijas ACB līgas spēlēm, kur gan laukumā pēdējo reizi viņš devās pirms četrām nedēļām. Gaidāmajā spēlē, kas būs svētdien savā laukumā pret "Lagun Aro", nepiedalīsies Valensijas komandas ukraiņu centrs Serhijs Liščuks. Līdz ar to vismaz tuvākajā spēļu kārtā Kuksiks vēl joprojām būs komandas sastāvā, bet līdz nākamajai reizei iziet laukumā, iespējams, nāksies pagaidīt.

Atgriežoties ierindā Liščukam, kādam no Valensijas viesspēlētājiem nāksies palikt malā uz ACB līgas mačiem, jo būs sasniegts to limits. Pašreizējā situācija rāda, ka visticamāk kā liekais tiks izvēlēts 23 gadus vecais latviešu uzbrucējs, kuram priekšā sarežģīts uzdevums izkonkurēt pieredzes bagātākus spēlētājus, lai paliktu pieteikumā uz ACB spēlēm. Stāvokli neuzlabo tas, ka nesen galvenā trenera amatā ieceltais horvāts Velimirs Perasovičs maz uzticējies Kuksikam (viņa vadībā spēlējis nepilnas trīs minūtes Eiropas kausā).

Valensijas klubs gan nedomā atbrīvoties no Kuksika, tā vietā izvēloties viņu paturēt sastāvā tikai uz Eiropas kausa spēlēm, kur nav nekādu ierobežojumu uz spēlētāju tautībām. Eiropas kausa grupu turnīrā valensieši jau izpildījuši uzdevumu, nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā, kas atlikušajās divās spēlēs lielāku spēles laiku varētu dot Kuksikam . Šāda iespēja pierādīt sevi Rihardam būs pēc pusotras nedēļas spēlē pret Francija vienību "Gravelines", kā arī 28. februāra spēlē Rīgā pret VEF.

Nav izslēgts, ka laukumā Kuksiku redzēsim jau rītdienas spēlē pret "Lagun Aro" (sākums plkst. 13:30). Vēl ACB līgā spēles šonedēļ Kristapam Valteram, kurš ar Malagas "Unicaja" šodien viesosies pie pēdējā vietā esošās Valjadolidas "Blancos Rueda", kā arī Jānim Blūmam, kura Bilbao vienība svētdien uzņems "Assignia Manresa".

Izmantotie resursi:
Superdeporte

  +6 [+] [-]

, 2012-02-11 13:56, pirms 12 gadiem
Tā jau maz kapā

     [+] [-]

, 2012-02-11 13:57, pirms 12 gadiem
kuksikam vajadzeja uzspelet kada svakaka kluba sosezon.pieradit sevi eiropas basiti un tad kapt augstak.A taa visa sezona pa lielam uz benkja un nu tikai ULEBA iespejams mauks(ar nav garantija ka tiks laukuma kad klubs tiks talak un tuvak naks 1/2 finali)

  +3 [+] [-]

, 2012-02-11 14:37, pirms 12 gadiem
uz Ventspili

  +7 [+] [-]

, 2012-02-11 15:01, pirms 12 gadiem
Reāli iznieko spēlētāju !

  -1 [+] [-]

, 2012-02-11 15:08, pirms 12 gadiem
murziks rakstīja: uz Ventspili
+
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-11 22:37, pirms 12 gadiem
lai moci uz vef nav ko vilkt tur gumiju??!!

     [+] [-]

, 2012-02-11 22:39, pirms 12 gadiem
zaudes speles garsu sezot uz solina ka noobs?