Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kulda rezultatīvs otrajā mačā pēc kārtas, Kalniņš zaudējumā nomaina Niemi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kulda rezultatīvs otrajā mačā pēc kārtas, Kalniņš zaudējumā nomaina Niemi
Artūrs Kulda. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pārtrūkusi latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētās Helsinku "Jokerit" piecu uzvaru sērija, Somijas komandai Tallinā esošajā "Tontiraba" arēnā ar 2:5 atzīstot aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētās Čerepovecas "Severstal" pārākumu.

"Jokerit" šodien Kalniņam deva atpūtu, pirmajos divos periodos Helsinku vārtos spēlējot pieredzējušajam Anti Niemi, kurš gan atvairīja tikai 12 no 16 metieniem pa viņa sargātajiem vārtiem, "Severstal" pēc 40 minūtēm esot priekšgalā ar 4:2. Noslēdzošajā trešdaļā "Jokerit" vārtos stājās Kalniņš, atvairot sešus no septiņiem metieniem un neglābjot komandu no zaudējuma.

Kulda, kurš šodien Tallinā uz laukuma bija 16:43 minūtes, nopelnīja savu otro rezultatīvo piespēli "Severstal" komandā šosezon, kā arī saņēma divu minūšu sodu, bloķēja vienu metienu un veica vienu spēka paņēmienu. "Severtsal" ar 48 spēlēs iekrātiem 43 punktiem panāca devītajā vietā Rietumos esošo "Sochi" vienību. Savukārt "Jokerit" ar 63 punktiem 46 cīņās Rietumu konferencē ir trešā.

Austrumu konferences vicelīderes pozīcijā ar 62 punktiem nostiprinājās Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard", kas viesos ar 3:0 sakāva tuvāko sekotāju Nursultanas "Barys" (59 punkti).

Visbeidzot zaudējumu piedzīvoja trenera asistenta Sanda Ozoliņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo", izbraukumā ar 2:4 atzīstot Ņižņekamskas "Neftekhimik" pārākumu. "Torpedo" ar 50 punktiem 47 mačos saglabā astoto vietu Rietumos.

KHL regulārā sezona, 11. janvāris

SpēleRezultāts
Barys - Avangard0:3
Jokerit - Severstal2:5
Neftekhimik - Torpedo4:2

Izmantotie avoti:
https://www.khl.ru/

  -2 [+] [-]

, 2020-01-11 18:45, pirms 4 gadiem
uzdāvināja uzvaru .. Severstaļ otstoj ! Kulda mudak !

     [+] [-]

, 2020-01-11 18:52, pirms 4 gadiem
Spēļu prakses nav, tāpēc neķer.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-11 19:03, pirms 4 gadiem
mhm

     [+] [-]

, 2020-01-11 23:21, pirms 4 gadiem
Kalninjsh nostaaveeja peedeejaas speeles un, manupraat, ljoti labi.. Treneris saka (manupraat).. Nu paarmainjas peec ieliksim otro vaartsargu.. Nesanaaca!! Nu vecie zeeni, sporta fani.. Piekritiisim, ka tas ir par labu Kalninjam - naakoshajaa speelee atkal muuseejo redzeesim!.. Kalninjam vismaz laba komanda - naw kaa Gudljevski zem vilciena pagruuda (zheel.. Pirms shiis sezoonas vairums domaaja taa : Merzljikins, Gudlevskis, Kalninsh).. Tagad Kalninsh priekshaa Gudlevskis.. Hmmm.. Nez vai mainiitaas lomaas nebuutu savaadaak..