Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA pieveic "Avangard" un izcīna trešo uzvaru pēc kārtas

Andrejs Siliņš

SKA pieveic "Avangard" un izcīna trešo uzvaru pēc kārtas
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks
Foto: ska.ru

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar rezultātu 5:3 apspēlēja vienu no Austrumu konferences favorītēm Omskas "Avangard".

SKA atgriezās mājās no četru izbraukuma spēļu tūres un ar maču pret "Avangard" uzsāka četru mājas spēļu sēriju. Vairāk nekā 12 tūkstošiem līdzjutēju tika sagādāti īsti hokeja svētki un jau pirmajās piecās minūtēs abas komandas bija guvušas pa vārtiem. Astotajā minūtē Vadims Šipačovs atguva vadību mājiniekiem, bet otrās trešdaļas pirmajā pusē Iļja Kovaļčuks vadību nostiprināja (3:1).

Vēlāk Sanktpēterburgas komanda panāca arī trīs vārtu pārsvaru (4:1), bet otrās trešdaļas otrajā pusē Austrumu konferences vicelīdere ar diviem vārtiem nepilnu piecu minūšu laikā atjaunoja intrigu (4:3). Noslēdzošajās divdesmit mača minūtēs SKA piederēja pārsvars, un desmit minūtes pirms beigām Maksims Čudinovs pielika punktu Omskas cerībām uz atspēlēšanos - 5:3.

SKA šī bija trešā uzvara pēc kārtas, bet ar 115 punktiem 49 spēlēs komanda atrodas pirmajā vietā Rietumu konferencē un arī visā līgā. Nākamo cīņu SKA aizvadīs piektdien, mājās uzņemot Austrumu un visas līgas pastarīti Novokuzņeckas "Metallurg".

KHL regulārā sezona, 11. janvāris

SpēleRezultāts
Metallurg Mg - Sochi3:5
Severstal - Sibir4:3
CSKA - Metallurg Nk2:0
SKA - Avangard5:3
Slovan - Avtomobilist3:2 P
Medveščak - Barys4:5