Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Rūdolfs Rozītis par darbu U-18 meiteņu izlasē un Latvijas Universitātē

Rūdolfs Rozītis par darbu U-18 meiteņu izlasē un Latvijas Universitātē
Rūdolfs Rozītis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Jūsu uzmanībai piedāvājam plašu interviju ar Latvijas U-18 meiteņu izlases un Latvijas Universitātes komandas galveno treneri Rūdolfu Rozīti, kura vadībā aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas U-18 izlase starptautiskā turnīrā Tallinā izcīnīja godpilno 2.vietu. Intervijā Rūdolfs atklāj vairākas nianses gan par darbu ar junioru izlasi, gan par Latvijas Universitātes komandu.

Latvijas U-18 meiteņu izlase, kurā spēlē 1995. un 1996. gadā dzimušas jaunietes, aizvadītajā nedēļas nogalē piedalījās starptautiskajā Baltijas jūras kausa izcīņas turnīrā, kur startēja ar mainīgām sekmēm – vispirms komanda kapitulēja Somijas izlasei (55:58), taču tad prata uzveikt Zviedrijas (57:54) un Igaunijas (75:69 pagarinājumā) juniores, turnīru noslēdzot godpilnajā 2.vietā.

Vispirms vēlreiz sveicieni ar debiju Latvijas U-18 meiteņu izlases galvenā trenera amatā! Kopumā komandai turnīrs Tallinā vērtējams kā sekmīgi aizvadīts, bet vai pats esi apmierināts ar savu debiju?

Paldies! Uz turnīru braucu ar lielu piesardzību, jo jau no dienas, kad pirmo reizi tiku uzaicināts kā spēlētājs uz izlases treniņiem, jūtu milzīgu atbildību pret veicamo darbu. Valsts izlases ir augstākie punkti spēlētājiem un noteikti arī treneriem. Tas ir milzīgs novērtējums un es priecājos, pat ļoti priecājos, ka izdevās izcīnīt divas uzvaras.

Man ļoti patīk teika par Rīgu, kur ik pēc laika no Daugavas izlien gars un vaicā, vai Rīga jau gatava. Un ja atbilde būtu apstiprinoša, tad Rīga nogrimtu Daugavā... Līdzīgi ir ar trenera darbu - ne mirkli nevar beigt pilnveidoties. Jāiet uz priekšu un ir vēl ļoti daudzas lietas, kuras var un vajag uzlabot un kas varēja būt labāk jau Tallinā... Lasīt vairāk