Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors ielaiž trīs vārtus Ekstraklasē, Cigaņiks atkal rezervē Nīderlandē

Agris Suveizda

Šteinbors ielaiž trīs vārtus Ekstraklasē, Cigaņiks atkal rezervē Nīderlandē
Pāvels Šteinbors. Foto: arka.gdynia.pl

Šovakar ārzemju futbola līgās spēles aizvadīja Pāvela Šteinbora un Andreja Cigaņika pārstāvētie klubi.

Trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Gdiņas "Arka", kas ceturtajā spēlē pēc kārtas ielaida vārtus un ar 0:3 mājās kapitulēja "Cracovia". Pirmos vārtus viesi guva 23. minūtē, kad Pāvels Šteinbors netika galā ar spāņu uzbrucēja Airama Kabreras 11 metru soda sitienu, izlaižot bumbu cauri padusei (0:1), bet deviņas minūtes vēlāk Mateušs Vdovjaks kritienā pielaboja centrējumu un dubultoja pārsvaru (2:0).

Punktu sakāvei "Cracovia" pielika kompensācijas laika ceturtajā minūtē, kad "Arka" iekrita aizsardzībā un cits spāņu uzbrucējs Havi Ernandess iesita no tuvas distances (3:0). Iepriekš Gdiņas komanda divreiz piekāpās Bjalistokas "Jagiellonia", vispirms ar 1:3 zaudējot Ekstraklasē un tad ar 0:2 kapitulējot arī kausā. "Arka" ar 23 punktiem 18 spēlēs ieņem devīto vietu un "Cracovia" apsteidz par diviem punktiem. Līdz ziemas pauzei "Arka" atlikušas vēl divas cīņas.

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā līgā četru spēļu sēriju bez uzvarām pārtrauca "Cambuur", kas pēdējo pusstundu spēlēja vairākumā un 84. minūtē no 11 metru atzīmes izrāva uzvaru pār PSV "Eindhoven" otro komandu (2:1). Andrejs Cigaņiks gan palika rezervē un kluba rindās nav spēlējis kopš 9. novembra. "Cambuur" vārtus iesita septītajā spēlē pēc kārtas, ielaida – 13. spēlē pēc kārtas un ar 25 punktiem 17 mačos pakāpās uz 11. pozīciju.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...