Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bozakam divi goli, "Penguins" ielaiž trīs pirmajā periodā un zaudē "Maple Leafs"

Bozakam divi goli, "Penguins" ielaiž trīs pirmajā periodā un zaudē "Maple Leafs"
Divu vārtu autors Tailers Bozaks (nr. 42)
Foto: Getty Images North America/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā norisinājās 11 spēles. Nelielu krīzi piedzīvo „Jets”, kas zaudēja trešo maču pēc kārtas, savukārt „Canadiens” cieta sagrāvi mājas arēnā pret „Senators”.

Austrumu konferences līdere Tampabejas „Lightning” savā laukumā uzņēma vienu no Rietumu konferences labākajām komandām Vinipegas „Jets” un svinēja uzvaru papildlaikā ar 4:3. Katra no trīs trešdaļām noslēdzas neizšķirti ar 1:1, līdz ar ko pēc 60 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 3:3. Papildlaika 37. sekundē Breidens Points pa ceļam uz vārtiem apspēlēja Braienu Litlu, satuvojās ar vārtsargu un ieraidīja ripu vārtos – 4:3. Tampabejas komandai tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas.

Pitsburgā vietējie „Penguins” uzņēma Toronto „Maple Leafs”. Jau pirmajā trešdaļā viesi guva trīs vārtus – Konors Brauns no tuvās distances atklāja rezultātu – 1:0, pēc 19 sekundēm Džeimss van Rimsdaiks izmantoja burzmu vārtu priekšā – 2:0, bet Tailers Bozaks izmantoja vārtsarga kļūdu, kurš nespēja fiksēt ripu – 3:0. Pingvīni uzsāka mēģinājumus atspēlēties otrajā periodā – Raiens Šēns ar stipru metienu pabeidza mājinieku pretuzbrukumu – 3:1, bet pēc Jevgeņija Malkina metiena no tālās distances ripa ar rikošetu ielidoja vārtos - 3:2. Jau pēc 22 sekundēm Bozaks pielika nūju vārtu priekšā un panāca 4:2, savukārt trešā perioda beigās pēc „Maple Leafs” rupjas kļūdas aizsardzībā trīs „Penguins” hokejisti nonāca vārtu priekšā, un pēc Krisa Letanga piespēles Sidnijs Krosbijs pēdējo reizi spēlē samazināja deficītu – 4:3. Ar 2+1 uzvarētāju rindās atzīmējās Tailers Bozaks, Mičelam Marneram trīs piespēles.

Kārtējo zaudējumu, turklāt savā mājas arēnā piedzīvoja Monreālas „Canadiens”, kas piedzīvoja sagrāvi pret citu Kanādas komandu Edmontonas „Oilers” ar 2:6. Jau otrā perioda sākumā rezultāts bija 0:4 un Kerijs Praiss bija nomainīts, kad Alekss Galčenjaks atspēlēja vienus vārtus – 1:4. Turpinājums arī nebija spožs – vēl divas ripas ielidoja nu jau Anti Niemi vārtos – 1:6, bet spēle noslēdzās ar 2:6.

Kolorado „Avalanche” pārtrauca četru zaudējumu sēriju, apspēlējot Floridas „Panthers” ar 7:4, bet Sergejs Bobrovskis atvairīja 35 metienus Kolambusas „Blue Jackets” uzvarētajā mačā pret Arizonas „Coyotes” ar 1:0.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 11. decembri ar četrām spēlēm

NHL spēles, 10. decembris

SpēleRezultāts
Senators – Sharks0:5Canucks – Flames2:4
Islanders – Bruins1:3Devils – Rangers2:5
Oilers – Canadiens6:2Maple Leafs – Penguins4:3
Jets – Lightning3:4 PLCoyotes – Blue Jackets0:1
Avalanche – Panthers7:4Golden Knights – Stars5:3
Hurricanes – Kings2:3 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-12-10 09:53, pirms 6 gadiem
Buffalo mājas lapā,ziņās,raksts par Girgensonu.Iespējams pret Sentluisu Zemgum tiks dota vēl viena iespēja.

     [+] [-]

, 2017-12-10 10:15, pirms 6 gadiem
Pingvīni laikam izšāvuši visu savu pulveri,nevelk vairs,un ļoti daudz ielaiž vārtus.