Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Rancevs atgriežas Latvijā, pastiprina ''Mogo/LSPA'' rindas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rancevs atgriežas Latvijā, pastiprina ''Mogo/LSPA'' rindas
Lauris Rancevs. Foto: HK Kurbads

Optibet hokeja līgas klubs ''Mogo/LSPA'' savā Twitter profilā paziņojis par 27 gadus vecā uzbrucēja Laura Ranceva pievienošanos. Šo sezonu hokejists bija uzsācis Polijā, bet iepriekšējā gadā pārstāvēja ''Kurbads'' rindas, kļūstot par rezultatīvāko vienības spēlētāju.

27 gadus vecais Lauris Rancevs šo sezonu iesākā Polijas čempionāta komandās ''Podhale Nowy Targ'' un KH ''Torun'', attiecīgi aizvadot sešas un piecas spēles. Kopsummā 11 maču laikā Rancevs Polijas hokeja čempionātā izcēlās ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr pagājušogad latviešu uzbrucējs kļuva par rezultatīvāko ''Kurbads'' rindās, Latvijas čempionātā izceloties ar 20 vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

HK ''Mogo/LSPA'' savā Twitter profilā paziņojis par hokejista atgriešanos Latvijā un pievienošanos klubam. Ar šo Rancevs kļuvis jau par trešo ''Kurbada'' hokejistu aiz Jāņa Straupes un Krišjāņa Rēdliha, kas pievienojas ''Mogo''. Komanda nākamo spēli Opibet hokeja līgā aizvadīs šo svētdien, kad spēkosies pret ''Liepāju''. Čempionāta tabulā pēc nospēlētām 11 cīņām ar izcīnītiem 13 punktiem ''Mogo/LSPA'' atrodas 3. vietā septiņu komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/hkmogo/status/1...

     [+] [-]

, 2020-11-10 16:38, pirms 3 gadiem
laikam jau Polijā tā leģionāra maizīte šobrīd nav neko salda...

     [+] [-]

, 2020-11-10 17:06, pirms 3 gadiem
Mogo briest vēl lielāka bomba tranfēru jautājumos.

     [+] [-]

, 2020-11-10 17:09, pirms 3 gadiem
hewlet rakstīja: Mogo briest vēl lielāka bomba tranfēru jautājumos.
Karsums? Džeriņš?

     [+] [-]

, 2020-11-10 17:09, pirms 3 gadiem
hewlet rakstīja: Mogo briest vēl lielāka bomba tranfēru jautājumos.
Karsums vai pievienosies ?
Vai varbūt Miķelis ar Meiju ?

     [+] [-]

, 2020-11-10 17:22, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: Karsums? Džeriņš?
cik ta var slidināties un gaidīt kaut ko. jāsāk spēlēt vai jākar slidas vadzī, ja negrib OHL spēlēt. Kā Masala un nodarboties ar ko citu