Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Polijas 1. līgas labākais snaiperis Šabala pirms izlases vārtus negūst

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Polijas 1. līgas labākais snaiperis Šabala pirms izlases vārtus negūst
Valērijs Šabala. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Polijas pirmās līgas mačā zaudējumu savā laukumā piedzīvoja "Podbeskidzie", kas ar 0:2 piekāpās "GKS Katowice".

Viesi vadībā izvirzījās sešas minūtes pirms puslaika pārtraukuma, bet pārsvaru dubultoja 59. minūtē – 2:0. Tādējādi Katovices komanda pārtrauca sešu neuzvarēto spēļu sēriju, tiesa, viens no mačiem bija pārbaudes un viena spēle tika aizvadīta Polijas kausa ietvaros.

Valērijs Šabala laukuma saimnieku rindās aizvadīja visas 90 minūtes, tomēr līgas labākajam vārtu guvējam izcelties neizdevās. Viņa kontā šajā sezonā ir astoņi rezultatīvi sitieni. "Podbeskidzie" ieņem sesto vietu.

Tikmēr "Termalica" viesos cīnījās 2:2 pret "Drutex-Bytovia". Bija arī divu vārtu pārsvars, taču nepalīdzēja palikšana deviņu spēlētāju sastāvā – mājinieki panāca izlīdzinājumu. Turklāt viņiem pašās beigās bija iespēja izraut trīs punktus, bet neizdevās realizēt 11 metru soda sitienu.

Vladislavs Gutkovskis nespēlēja savainojuma dēļ, un tā paša iemesla dēļ viņš nav izsaukts uz Latvijas izlasi, kamēr Šabala pēc mača kravā mantas, lai varētu pievienoties valstsvienībai.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-11 01:00, pirms 5 gadiem
Polijas otrā spēcīgākā līga jau ir spēcīgāka par virslīgu,ko?!