Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis pēc spēles izlaišanas atgriezies "Knicks" treniņos

Krišs Upenieks

Porziņģis pēc spēles izlaišanas atgriezies "Knicks" treniņos
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbola supertalants un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas ''Knicks'' uzbrucējs Kristaps Porziņģis pēc vienas spēles izlaišanas šodien jau aizvadījis pilnvērtīgu treniņu komandas rindās.

Kristaps izlaida ''Knicks'' pēdējo spēli pret Orlando ''Magic'' un bez latvieša nopietni pacīnīties par uzvaru Ņujorkas klubs nespēja, piedzīvojot sakāvi ar 99:112.

''Knicks'' galvenais treneris Džefs Hornačeks norādīja, ka Porziņģis potītes traumu guva lieliskajā uzvarā pret ''Hornets'', kurā Kristaps galotnē guva piecus svarīgus punktus, bet labajā elkonī viņam ir bursīts (gļotsomiņas iekaisums), un šī problēma turpina atkārtoties.

Ziemeļamerikas medijos pieejamā informācija liecina, ka šodien Kristaps jau aizvadījis pilnu treniņu ''Knicks'' sastāvā un, visticamāk, varēs piedalīties nākamajā spēlē, kas Ņujorkai paredzēta naktī uz svētdienu pulksten 3:00 pēc Latvijas laika pret Sakramento ''Kings''.

Sezonas sākumā Porziņģis pirmajās desmit spēlēs guva 300 punktus, kas ir visu laiku labākais ''Knicks'' rādītājs. Ar vidēji 30 punktiem spēlē Kristaps šobrīd ierindojas otrajā vietā starp rezultatīvākajiem basketbolistiem, piekāpjoties tikai ''Bucks'' līderim Jannim Adetokunbo, kurš vidēji mačā guvis 31.9 punktus. Aiz Porziņģa ir tādi vīri kā Džeimss Hārdens (29.9), Lebrons Džeimss (29.2) un daudzas citas līgas superzvaigznes.

Slēpts komentārs: edgarjans

  +2 [+] [-]

, 2017-11-10 20:16, pirms 6 gadiem
Cerams, ka tas iekaisums viņam sezonas laikā īpaši netraucēs.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-10 20:23, pirms 6 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Cerams, ka tas iekaisums viņam sezonas laikā īpaši netraucēs.
Cerams, protams. Bet garantijas nav. Man arī tāda herņa bija - nācās operēt, jo visu laiku krājās šķidrums. Bet KP ir vieglākā formā, ja jau var spēlēt. Es pat roku lāga iztaisnot nevarēju....

  +2 [+] [-]

, 2017-11-10 20:25, pirms 6 gadiem
berimors rakstīja: Cerams, protams. Bet garantijas nav. Man arī tāda herņa bija - nācās operēt, jo visu laiku krājās šķidrums. Bet KP ir vieglākā formā, ja jau var spēlēt. Es pat roku lāga iztaisnot nevarēju....
Man tas pats kājas locītavā, ik pa laikam aizeju pie ķirurga un izsūc to šķidrumu un ir ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-11-10 22:46, pirms 6 gadiem
HMB-30 PACHKAS!!! rakstīja: Izklausas pagalam bedigi!!! to noverst pavisam nav iespejams???
Tāpat kā smadzeņu tūci tavā galvā. Cerams, tavs draugs Nishtjaks tā arī palicis vannā un ārā vairs nekad neizkāps.

     [+] [-]

, 2017-11-10 23:18, pirms 6 gadiem
Porziņģis iespējams taisis operāciju nākamvasar

  -1 [+] [-]

, 2017-11-11 00:33, pirms 6 gadiem
PSC. Tagad NBA.com prasīs izslēgt adblockeri? Lai viņi iet....... tālāk

  -2 [+] [-]

, 2017-11-11 00:36, pirms 6 gadiem
berimors rakstīja: Cerams, protams. Bet garantijas nav. Man arī tāda herņa bija - nācās operēt, jo visu laiku krājās šķidrums. Bet KP ir vieglākā formā, ja jau var spēlēt. Es pat roku lāga iztaisnot nevarēju....
Tas ir līdzīgi, kā celī?

Man bija celī. 2x atsūca, bet pašlaik nevaru paskriet. Paiet varu normāli, bet skriet nevaru. (Tas izskatās rēcīgi, kā cenšos uzspēt uz trolejbusu skrienot klibojot)