Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dženingss: "Ja "Knicks" grib panākumus, Porziņģim ir jāgūst punkti"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dženingss: "Ja "Knicks" grib panākumus, Porziņģim ir jāgūst punkti"
Brendons Dženingss un Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā veiksmīgu maču aizvadīja Kristaps Porziņģis, kurš palīdzēja Ņujorkas "Knicks" savā laukumā ar 110:96 pieveikt Bruklinas "Nets". Latvietis panākumu nosauca par soli pareizajā virzienā.

Ceturtās ceturtdaļas ievadā Kristaps Porziņģis divu minūšu laikā iemeta divus tālmetienus, bloķēja divus Bruklinas "Nets" centienus uzbrukt grozam, kā arī trieca bumbu grozā no augšas ar sodu. Latvieša solo palīdzēja Ņujorkas "Knicks" palielināt pārsvaru no pieciem līdz 14 punktiem.

"Tas palīdzēja atdzīvināt līdzjutējus. Esmu priecīgs, ka varu spēlēt kopā ar Brendonu [Dženingsu] un Deriku [Rouzu], kuri vienmēr atrod mani pozīcijās, kurās varu gūt punktus," sacīja Porziņģis, kurš maču noslēdza ar 21 punktu, un vairāk par viņu iemeta tikai Karmelo Entonijs. "Liels solis pareizajā virzienā," uzvaru vērtēja Porziņģis.

"Redzam viņa meistarību. Kad ir iespēja, viņš pieņem lēmumus. Situācijas laikā viņš saprot, kas būtu noticis, ja tiktu pieņemts cits lēmums," sacīja Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks.

"Centos izveidot situācijas, lai viņam būtu viegli punkti," sacīja saspēles vadītājs Dženingss. Laukumā dodoties no soliņa, viņš izdarīja 11 rezultatīvas piespēles. "Porziņģim ir jāgūst punkti, ja mēs vēlamies būt panākumiem bagāta komanda. Tāpēc vienmēr meklēju viņu."

"Viņš tika vaļā no mūsu pick-and-roll aizsardzības. Tāpat tālmetieni bija no lielas distances, vairāk nekā pusmetru aiz līnijas," Porziņģa panākumu formulu atklāja Bruklinas "Nets" galvenais treneris Kenijs Atkinsons.

Ņujorkas "Knicks" nākamo spēli aizvadīs naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika, kad izbraukumā tiksies ar Bostonas "Celtics". Uzreiz pēc tam duelis ar vienu no Austrumu konferences favorītēm Toronto "Raptors", kuru pārstāv lietuvietis Jons Valančūns.

Izmantotie resursi:
New York Post

 +10 [+] [-]

, 2016-11-10 13:32, pirms 7 gadiem
Ir jābeidz šitā kropļot virsrakstus izraujot tos no konteksta.

Pēc virsraksta saprotams, ka Dženingss žēlojas, ka KP tik maz met.

Tekstā un oriģinālajā intervijā konteksts pavisam cits.
Slēpts komentārs: Maikl30

  -4 [+] [-]

, 2016-11-10 13:42, pirms 7 gadiem
Leons_Dravnieks rakstīja: Ir jābeidz šitā kropļot virsrakstus izraujot tos no konteksta.

Pēc virsraksta saprotams, ka Dženingss žēlojas, ka KP tik maz met.

Tekstā un oriģinālajā intervijā konteksts pavisam cits.
Pēc zaudjuma, kurā Porziņģis paliktu ar maz punktiem tā varētu spriest, bet šajā gadījumā Tu pats sapēries meistarībā

     [+] [-]

, 2016-11-10 13:48, pirms 7 gadiem
Beidziet spiest uz to Jaunu cilveku...

     [+] [-]

, 2016-11-10 13:54, pirms 7 gadiem
Ko tas liecina par komandu, ja tas, kuram ir jāvelk komanda ir NBA otrgadnieks?

     [+] [-]

, 2016-11-10 13:55, pirms 7 gadiem
Labrīt!!! Nevis tikai Rouzam skriet un atdurties kā spītīgam āzim.

  +4 [+] [-]

, 2016-11-10 14:01, pirms 7 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Ko tas liecina par komandu, ja tas, kuram ir jāvelk komanda ir NBA otrgadnieks?
Tas liecina par to, ka jaunākās paaudzes paliek arvien talantīgākas. Tas pats novērojams NHL, kur divi rookie spēlētāji ir rezultatīvākie visā līgā.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-10 14:09, pirms 7 gadiem
prātīgi vārdi no Dženingsa puses, jo pēc video ir redzams, ka KP kustās labi, un māk atbrīvoties gan trīnītim, gan dankam, gan arī prot iemest sarežģītus pēdējo sekunžu metienus. Ja komanda tādā veidā uzvar, tad tā ir jāspēlē - Dženings, Rouzs var uz sevi savilkt spēlētājus, un atbrīvojas labi metēji - KP un CA.
Un ja vēl tad visi drusciņ pieliek aizsardzībā, tad uzvaras arī nekur nepazudīs.
Dženings saņem statistikā piespēles, un tas arī dos sezonas beigās iemeslu pagarināt līgumu ar viņu. Rouzs arī tiks vērtēts pēc saspēles vadītāja kritērijiem nevis pēc individuālās statistikas.

  +3 [+] [-]

, 2016-11-10 14:11, pirms 7 gadiem
Prieks skatīties uz tādiem čaļiem, kā Dženigss. Rūkija sezona bija lieliska, likās, ka nu tik būs lietas koks, bet kkā sākās regress - PG, kurš daudz puļīja un ar sliktu %. Parasti šādi čaļi tā arī aiziet aizmirstībā. Bet te viņš ir pilnībā pieņēmis savu būtību - augstas raudzes rezerves PG, un, pats galvenais - pass first.

     [+] [-]

, 2016-11-10 14:29, pirms 7 gadiem
Jāsūta nah tas Rouzs vasarā, ja nemainīsies. Karmelo jārunā ar CP3 lai pievienojas blicei, labi tas joks, saprotams, ka nereāli. Jāiet pēc Rondo, ja viņš izvēlas nepalikt Buļļos, bet kāpēc lai viņš nepaliktu.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-10 14:47, pirms 7 gadiem
Gribētos, lai Hornačeks noturētos šo sezonu kā galvenais treneris, jo savādāk tā sajūta, ka Fils ir sazvērējies pret katru, kas nedejo pēc viņa stabules. Rembis ir vienīgais, kurš klausa, tāpēc sajūta, ka ja NYK nerādīs sniegumu, uzreiz runās par Hornačeka atlaišanu

  +2 [+] [-]

, 2016-11-10 15:06, pirms 7 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Jāsūta nah tas Rouzs vasarā, ja nemainīsies. Karmelo jārunā ar CP3 lai pievienojas blicei, labi tas joks, saprotams, ka nereāli. Jāiet pēc Rondo, ja viņš izvēlas nepalikt Buļļos, bet kāpēc lai viņš nepaliktu.
Es redzu to pašu Dženingsu kā labu variantu Starting Five PG.

vai arī notankot sezonu un iet pēc augsta Draft Pick.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-10 15:14, pirms 7 gadiem
KP defs šodien bija elites līmenī. Bija pāris momenti, kad viņš vairs nevarēja pavilkt kājās klāt pretiniekiem. Tad arī 2 sodus garām aizplivināja. Uzreiz arī prasīja maiņu. Bet tā kopumā, daudz daudz labāka spēle aizsardzībā tieši KP. Arī pirmajā puslaikā

     [+] [-]

, 2016-11-10 16:36, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Labrīt!!! Nevis tikai Rouzam skriet un atdurties kā spītīgam āzim.
Paklausies vēl vairāk Šenhofu,Buļu un Rasu!! Malacis!
Cenšas cilvēkiem ieborēt huiņu!

  +3 [+] [-]

, 2016-11-10 16:37, pirms 7 gadiem
Visu ļoti labi parāda viena sttistikas ailīte - +/-... Rouzam -10 (sliktākais komandā), Jenningsam +24 (labākais komandā).

     [+] [-]

, 2016-11-10 17:39, pirms 7 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Jāsūta nah tas Rouzs vasarā, ja nemainīsies. Karmelo jārunā ar CP3 lai pievienojas blicei, labi tas joks, saprotams, ka nereāli. Jāiet pēc Rondo, ja viņš izvēlas nepalikt Buļļos, bet kāpēc lai viņš nepaliktu.
Kpc lai CA nevarētu ar CP3 parunāt? Nav jau arī nekas nereāls, ja LAC kārtējo reizi izgāžas. CP3 tak vajag augstāku lecēju par Grifinu

     [+] [-]

, 2016-11-10 17:43, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kpc lai CA nevarētu ar CP3 parunāt? Nav jau arī nekas nereāls, ja LAC kārtējo reizi izgāžas. CP3 tak vajag augstāku lecēju par Grifinu
CP3 būtu vienkārši lieliski i pats var iemest, i perfektu piespēli atdot, bet neticu, ka kaut kas tāds varētu notikt un LAC ari labi izskatās, ja nebūs traumu izskatās, ka beidzot pārkāps pāri otrai kārtai.

     [+] [-]

, 2016-11-10 17:48, pirms 7 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: CP3 būtu vienkārši lieliski i pats var iemest, i perfektu piespēli atdot, bet neticu, ka kaut kas tāds varētu notikt un LAC ari labi izskatās, ja nebūs traumu izskatās, ka beidzot pārkāps pāri otrai kārtai.
Viņiem vnm kaut kas notiek, tas ir lāsts, ko CP3 paņēma līdz no Hornets. Toreiz Hjūstonai no 3-1 un, ja nemaldos bija 18+ spēles gaitā LAC un tik un tā pamanījās zaudēt. knicks viņš ļoti noderētu, būtu 3 kārta kā minimums.

     [+] [-]

, 2016-11-10 18:05, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Viņiem vnm kaut kas notiek, tas ir lāsts, ko CP3 paņēma līdz no Hornets. Toreiz Hjūstonai no 3-1 un, ja nemaldos bija 18+ spēles gaitā LAC un tik un tā pamanījās zaudēt. knicks viņš ļoti noderētu, būtu 3 kārta kā minimums.
Protams, noderētu, tāds spēlētājs nevar būt lieks, bet neticu, ka nāktu uz Knikiem, drizāk liekas pie Lebronu pēc gredzena, protams, ja LAC turpina smirdēt.

     [+] [-]

, 2016-11-11 00:44, pirms 7 gadiem
RealMadrid#3 rakstīja: Protams, noderētu, tāds spēlētājs nevar būt lieks, bet neticu, ka nāktu uz Knikiem, drizāk liekas pie Lebronu pēc gredzena, protams, ja LAC turpina smirdēt.
Pie Lebrūna tak nav ko darīt viņam - tur jau atstrādāts mehānisms ar Īrvingu priekāgalā...

     [+] [-]

, 2016-11-12 08:59, pirms 7 gadiem
Nu bet loģiski, Kristaps ir samērā precīzs un lai piespēles salasītu tad jādod tās ir tam kurš prot iemest. Antons ar Rouzu met reizēm ar šausmīgu precizitāti, piespēli ieskaita tikai tad kad iekrīt bumba grozā.