Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš atgriežas, Masaļskis rezervē, Kuldam uzvara pār Bārtuli

Agris Suveizda

Daugaviņš atgriežas, Masaļskis rezervē, Kuldam uzvara pār Bārtuli
Kaspars Daugaviņš
Foto: Hctorpedo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā pirmo spēli kopš 26. oktobra aizvadīja Kaspars Daugaviņš, kurš palīdzēja Pētera Skudras trenētajai Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 4:1 uzvarēt Novosibirskas "Sibir".

Pēc savainojuma sadziedēšanas laukumā atgriezās Kaspars Daugaviņš, kurš palīdzēja Pētera Skudras trenētajai Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 4:1 uzvarēt Novosibirskā un nostiprināties Rietumu konferences trešajā vietā. Daugaviņš spēlēja 17 minūtes un piecas sekundes, izdarīja trīs metienus, uzvarēja piecos no astoņiem iemetieniem (62,5%), izpildīja vienu spēka paņēmienu, izprovocēja vienu noraidījumu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. "Sibir" piedzīvoja sesto zaudējumu pēc kārtas un devīto zaudējumu pēdējos desmit mačos.

Divu zaudējumu sēriju pārtrauca Arta Ābola vadītā Toljati "Lada", kas izbraukumā ar 2:1 bullīšos pieveica Austrumu konferences piekto komandu Čeļabinskas "Traktor". Kristaps Sotnieks spēlēja 20 minūtes un sešas sekundes, izdarīja vienu metienu, izpildīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja divus metienus un tika pie divām soda minūtēm. Sotniekam neitrāls lietderības koeficients.

Edgars Masaļskis šoreiz palika rezervē, bet "Lada" vārtus sargāja Iļja Ježovs, kurš tika galā ar 45 no 46 metieniem un visiem trim bullīšiem. "Lada" ar 38 punktiem 28 mačos Austrumu konferencē ieņem astoto vietu, bet tuvākajai sekotājai Astanas "Barys" ir divas spēles rezervē (26, 37).

Divu zaudējumu sēriju pārtrauca arī Helsinku "Jokerit", kas latviešu hokejistu duelī ar 2:1 pārspēja Vladivostokas "Admiral". Mājinieki abus vārtus guva vairākumā, bet viesi rezultātu atklāja mazākumā, kad uz noraidīto soliņa bija Bārtulis. Artūrs Kulda šovakar spēlēja 22 minūtes un 42 sekundes, izdarīja vienu metienu, bloķēja divus metienus, izpildīja trīs spēka paņēmienus un izprovocēja vienu noraidījumu.

Oskars Bārtulis spēlēja 20 minūtes un 22 sekundes, izdarīja vienu metienu, bloķēja vienu metienu, uzvarēja vienīgajā iemetienā un nopelnīja divas soda minūtes. "Jokerit" ar 42 punktiem 28 spēles Rietumu konferencē pakāpās uz septīto vietu, bet "Admiral" ar 43 punktiem 28 spēlēs Austrumu konferencē saglabā sesto vietu.

SpēleRez
Metallurg Nk – Spartak0:3
Sibir – Torpedo1:4
Avangard – Sochi4:0
Barys – Slovan5:1
Metallurg Mg – Ak Bars2:3 PM
Salavat Yulaev – Neftekhimik4:1
Traktor – Lada1:2
Dinamo Mn – Kunlun3:4
Jokerit – Admiral2:1
Dinamo R – Amur19:30

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-10 21:33, pirms 7 gadiem
Ķīnieši visus bradā pārliecinoši uz vienas slidas...naudai ir spēks!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-10 22:30, pirms 7 gadiem
Tikmēr bijušais dinamietis Māris Jass papildinājis mūsējo "franču leģionu" - viņš turpmāk spēlēs Amjēnā.

     [+] [-]

, 2016-11-11 09:59, pirms 7 gadiem
Būtu jau forši, ja šādi virsraksti būtu NHL sakarā.. Biš aizsapņojos!