Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūmam deviņi punkti, "Unics" devītā uzvara šosezon

Agris Suveizda

Blūmam deviņi punkti, "Unics" devītā uzvara šosezon
Jānis Blūms (dzeltenā)
Foto: vtb-league.com

Trešo zaudējumu piecās VTB Vienotās līgas spēlēs piedzīvoja Jāņa Blūma pārstāvētā "Astana", kas izbraukumā ar 88:103 piekāpās Volgogradas "Krasniy Oktyabr". Savukārt devīto uzvaru deviņās spēlēs visos turnīros izcīnīja Kazaņas "Unics", kas viesos tika galā ar Kubaņas "Lokomotiv" - 66:53.

Volgogradas basketbolisti jau pirmajās minūtēs guva sešus bezatbildes punktus (6:0) un ieguva iniciatīvu. Otrajā ceturtdaļā mājinieku pārsvars pārsniedza desmit punktu robežu (51:40 pēc pirmā puslaika), bet otrā puslaika sākumā "Krasniy Oktyabr" izvirzījās vadībā jau ar plus 16 - 59:43.

"Astana" nepadevās un līdz ceturtdaļas beigām pietuvojās vairs tikai viena metiena attālumā (66:68), tomēr Volgogradas komanda ceturtajā ceturtdaļā palielināja pārsvaru un tika pie otrās uzvaras - 103:88. Jānis Blūms laukumā bija 20 minūtes un 42 sekundes, izpildīja piecus tālmetienus, no kuriem trāpīja trīs, un atdeva četras rezultatīvas piespēles. Blūma kontā arī četras piezīmes, trīs atlēkušās bumbas un viena kļūda.

Piekto uzvaru VTB līgā svinēja Kazaņas "Unics", kas maču pret Kubaņas "Lokomotiv" iesāka ar 7:0 izrāvienu un uzvaru vairs neatdeva – 66:53. "Unics" rindās lauvas tiesu punktu guva Endrjū Geloks, kura kontā pieci no astoņiem tālmetieniem un kopumā 27 gūti punkti. Mājiniekiem ar 13 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Ričards Hendrikss.

"Lokomotiv" piecos mačos piedzīvoja otro zaudējumu – vēl arī 51:66 pret "Lietuvos Rytas". Bez pieciem panākumiem VTB līgā četrreiz "Unics" ir uzvarējis arī Eirokausā, ieskaitot neseno uzvaru pret Rīgas VEF (86:68).

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-10 19:37, pirms 10 gadiem
Augstaka_Pilotaza rakstīja: Blūms vairs tikai 3pts prot lādēt, izskatās, pēc Sprukta varianta, saņem labu $ un var neko daudz nedarīt.
kāds sakars vispār ar Spruktu kurš ir savainots??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja