Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Nolans: "Pēc trešajiem vārtiem nosēdāmies"

Agris Suveizda

Nolans: "Pēc trešajiem vārtiem nosēdāmies"
Latvijas izlases galvenais treneris Teds Nolans
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar Latvijas hokeja izlase piedzīvoja zaudējumu pret Krievijas otro izlasi (1:3). Pēc spēles Latvijas valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans sacīja, ka pēc trešajiem vārtiem komanda esot nosēdusies. Tikmēr viņa kolēģis otrā izlasē Igors Ņikitins pateicās puišiem par izturību.

"Ja spēlē pret Krievijas izlasi, tad zini, ka pretī būs ļoti meistarīgi spēlētāji. Noraidījumi bija nedisciplinētība, un labas komandas par to soda. Pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem nedaudz nosēdāmies emocionāli, tāpēc arī bija grūti cīnīties par uzvaru – psiholoģiskā ziņā vienmēr jābūt stipriem," sacīja Teds Nolans.

"Šī bija laba pārbaudes spēle. Pavlovu redzēju pirmo reizi. Pārbaudes spēles tam arī ir domātas, lai pārbaudītu un mācītos," Nolans turpināja. "Ātra spēle. Šim mačam ļoti gatavojāmies. Bija problēmas ar sastāvu, un paldies spēlētājiem par izturību un ciešanos," īss bija Igors Ņikitins.

  +1 [+] [-]

, 2012-11-10 20:29, pirms 11 gadiem
Ko var daudz gribēt ja pus izlase ir no Rīgas Dianmo...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-11-10 20:53, pirms 11 gadiem
''Pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem nedaudz nosēdāmies emocionāli, tāpēc arī bija grūti cīnīties par uzvaru – psiholoģiskā ziņā vienmēr jābūt stipriem," sacīja Teds Nolans.
Nu tas pats vienmēr notiek ar Dinamo. Kad nonāk iedzinējos ar 1 vārtiem, tad vēl cīnās gūt vārtus, bet pēc neveiksmīgiem mēģinājumiem ielaiž vēl vienus, tad čaļiem rokas nolaižas. Bet jāspēlē vēl viss periods un nedrīkst nokart galvu 10-15 min pirms spēles beigām!
Slēpts komentārs: Kingduffy

  -1 [+] [-]

, 2012-11-10 21:08, pirms 11 gadiem
Kads prieks tik ilgi marinet sen pateiktu teicienu...
Esi orginals izdoma ko jaunu, asprat.
Ne pa temu, bet ta tas ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-10 23:41, pirms 11 gadiem
....un pašam slabo? pie krieva noraidījuma, 4 minūtes līdz spēles baigām, noņemt vārtsargu un mēģināt kaut ko labot?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja