Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kasiljass: "Mesi piedzima ar talantu, Ronaldu panākumus sasniedzis ar darbu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kasiljass: "Mesi piedzima ar talantu, Ronaldu panākumus sasniedzis ar darbu"
Lionels Mesi un Krištianu Ronaldu. Foto: AFP/Scanpix

Leģendārais spāņu vārtsargs Ikers Kasiljass paudis pārliecību, ka viņa bijušais komandas biedrs Krištianu Ronaldu panākumus sasniedzis, pateicoties ieguldītajam darbam un vēlmei būt labākajam, kamēr Lionels Mesi var lepoties ar dabas dotu talantu.

“Krištianu vienmēr - jau no bērna kājas - bijusi milzīga vēlme būt pašam labākajam. Uzskatu, ka viņš to ir sasniedzis. Ja man jāsalīdzina Ronaldu un Lionels Mesi, tad man Krištianu sasniegtais šķiet iespaidīgāks, tāpēc ka mēs visi zinām par Mesi dabas doto talantu, kamēr Krištianu bija noskaņojies un smagi strādāja, lai būtu pats labākais,” teica Ikers Kasiljass.

Leģendārais spāņu vārtsargs karjeras lielāko daļu pavadīja Madrides “Real”, vairākas sezonas būdams Ronaldu komandas biedrs, kamēr Mesi bija niknākās ienaidnieces zvaigzne un bieži aizvadīja spožus mačus pret Kasiljasu. “Esmu priecīgs, ka man bijusi iespēja baudīt divus fenomenālus futbolistus,” teica vārtsargs. “Cilvēkiem no malas šķiet, ka Krištianu ir pašpārliecināts un nepatīkams, tomēr patiesība ir otrāda.”

Kasiljass pagājušā gada maijā, pārstāvot “Porto”, piedzīvoja sirdstrieku un nonāca slimnīcā. Viņam tobrīd bija 37 gadi. “Man paveicās, diemžēl visiem tā nepaveicas. Tā bija pieredze, kas mainīja mani kā cilvēku. Jādara lietas, kas patīk, un jādzīvo sava dzīve. Aprunājos ar cilvēkiem, ar kuriem nebiju runājis ilgi. Tagad dzīvoju no dienas uz dienu, koncentrējos lietām, ko varu paveikt šodien, nesatraucoties par rītdienu,” teica 167 spēles Spānijas izlasē aizvadījušais Kasiljass.

Interesanti, ka Ronaldu māte savā biogrāfijā atklāja, ka 15 gadus vecajam talantīgajam futbolistam bijusi nepieciešama sirds operācija neregulāras sirdsdarbības dēļ, un ārsti pieļāvuši iespēju, ka viņš vairs nevarēs atgriezties laukumā.

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/10/10/foo...

     [+] [-]

, 2020-10-10 16:19, pirms 3 gadiem
Cik var to tuftu dzīt par to, ka CR sasniedzis visu tikai ar darbu. Es kopš bērnības varēju trenēties 12h dienā 7x nedēļā un tāpat nebūtu pat 1/100 līmeņa kā CR, tad es nezinu kas tas ir, ja ne talants.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-10 17:00, pirms 3 gadiem
Blah:
Bet Tu tikai saki, ka 'varēju un tik un tā nebūtu'.
Tikmēr Ronaldo to darīja!
+ viņa smagais darbs ir savādāks kā 12h pagalmā. Viņus jau no bērnu kājas pareizi ievirza!

     [+] [-]

, 2020-10-10 17:01, pirms 3 gadiem
Mesi tik daudz reizes pazemojis Kasiljasu, tā tik vēl trūka lai viņš nosauktu Mesi par labāko! Loģiski ka nē!

     [+] [-]

, 2020-10-10 17:54, pirms 3 gadiem
resnais ronaldo rakstīja: Blah:
Bet Tu tikai saki, ka 'varēju un tik un tā nebūtu'.
Tikmēr Ronaldo to darīja!
+ viņa smagais darbs ir savādāks kā 12h pagalmā. Viņus jau no bērnu kājas pareizi ievirza!
Ne par to ir runa, bet gan par to, ka šie teksti vienmēr tiek pasniegti tā itkā Ronaldo nav talanta un tikai ar darbu to ir panācis, savukārt Messi vispār nav trenējies un tikai talants. Tad jau par visiem pro futbolistiem, kas nav sasnieguši CR līmeni, var teikt, ka viņi nav pietiekami strādājuši...