Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugera komandā pirms spēles pret "Ducks" traumas vēl diviem uzbrucējiem

Rolands Eliņš

Bļugera komandā pirms spēles pret "Ducks" traumas vēl diviem uzbrucējiem
Alekss Galčeņuks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas spēli šonakt 2:00 sāks Teodors Bļugers, kura pārstāvētā Pitsburgas „Penguins” cīnīsies ar Anaheimas „Ducks” un sezonas sākumā ciestajiem savainojumiem, kuru dēļ no ierindas izkrituši jau četri vai pat pieci uzbrucēji – par Patrika Hērkvista došanos laukumā tiks izlemts tikai pirms paša spēles sākuma.

„Penguins” jau iepriekšējā spēlē nācās veikt pamatīgas pārmaiņas savos virknējumos, jo iepriekš traumu guvušajam Braienam Rastam lazaretē uz ilgāku laiku pievienojās centra uzbrucēji Jevgeņijs Malkins un Niks Bjugstads. Taču iepriekšējā spēle atstāja jaunas sekas, un „Penguins” galvenais treneris Maiks Salivans medijiem atklājis, ka uz īsu periodu no ierindas izsisti arī malējie uzbrucēji Alekss Galčeņuks un Patriks Hērnkvists.

Galčeņukam jau ilgāku laiku traucē savainojums, no kura viņš vēl nav pilnībā atlabis, bet šosezon aizvadītajās trīs spēlēs guva divus punktus. Viņš šonakt nespēlēs. Savukārt Hērnkvists traumu guva iepriekšējā mačā, kad viņam neveiksmīgi trāpīja ripa. „Penguins” treneris norādīja, ka par Hērnkvista došanos laukumā tiks izlemts tikai pirms mača sākuma, ņemot vērā viņa pašsajūtu.

Savainojumu problēmas atstāja „Penguins” ar tikai desmit uzbrucējiem vakardienas treniņā, attiecīgi ceturtā maiņa nemaz tika noformēta. No AHL tika izsaukti uzbrucēji Endrjū Agozino un Adams Džonsons, kuriem tiek paredzēta vieta sastāvā, taču skaidrs, ka daudz lielāka slodze plānota ierastajiem „Penguins” uzbrucējiem, ieskaitot arī Teodoru Bļugeru.

Bļugers sezonas pirmajās trīs spēlēs katrā nākamajā mačā izpelnījies arvien lielāku spēles laiku, un pret „Jets” viņš nospēlēja gandrīz 17 minūtes, tiesa, arī pabeidza maču ar vāju lietderības koeficientu (-3). Bļugers pagaidām guvis vienus vārtus, kopā izdarot trīs metienus pa vārtiem.

Pitsburgas komanda šonakt cīnīsies ar Anaheimas „Ducks”, kas sezonu sākusi iespaidīgi – trīs spēlēs trīs uzvaras, turklāt ielaisti tikai trīs vārti. Visās trīs spēlēs vārtos bijis Džons Gibsons, kurš atvairījis 98 no 101 pretinieku metienu, un Pitsburgas mediji vēsta, ka viņam paredzēts stāties vārtos arī šonakt. Anaheimai gan pagaidām nav bijušas īpaši rezultatīvas spēles un vidēji spēlē gūtie 2.6 vārti uz NHL fona nav nekas īpašs, taču vidēji spēlē ielaisti 1.00 vārti ir labākais rādītājs līgā.

NHL spēles šonakt

KomandasSākumsKomandasSākums
Canadiens-Red Wings2:00Devils-Oilers2:00
Penguins-Ducks2:00Maple Leafs-Lightning2:00
Senators-Blues2:30Predators-Capitals3:00
Jets-Wild3:00Blackhawks-Sharks3:30
Stars-Flames3:30Avalanche-Bruins4:00
Coyotes-Golden Knights5:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
https://www.nhl.com/penguins/news/h...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja