Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kovaļčuka četri punkti nokārto SKA uzvaru pār "Jokerit"

Rolands Eliņš

Kovaļčuka četri punkti nokārto SKA uzvaru pār "Jokerit"
Iļja Kovaļčuks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā ar četriem punktiem (2+2) šodien izcēlās Iļja Kovaļčuks, sekmējot SKA kārtējo uzvaru. Šoreiz pieveikta līgas debitante "Jokerit" ar rezultātu 4:1. Savu nākamo spēli SKA aizvadīs 13. oktobrī pret Rīgas "Dinamo".

Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda joprojām savainojuma dēļ nebija pieteikts Ufas "Salavat Julaev" sastāvā, taču ufiešiem tas šoreiz liels šķērslis nebija. Tika gan ielaisti divi vārti pret līgas pēdējās vietas īpašnieci "Amur", un 25. minūtē Ufa arī bija iedzinējos 1:2, taču pēc tam sasita sešus bezatbildes vārtus un uzvarēja ar pārliecinošu 7:2.

"Salavat Julaev" līdz ar to pacēlusies uz otro vitu konferencē, savukārt cita Austrumu favorīte Omskas "Avangard" nespēja gūt vārtus pret Ņovokuzņeckas "Metallurg" un zaudēja 0:2. "Avangard", spēlējot savās mājās, gan uzbruka krietni vairāk (metienu attiecība 37:19), taču lieliski viesu vārtos darbojās Rafaels Hakimovs. Daudz rezultatīvāka spēle bija Astanā, kur vietējais "Barys" ar 6:3 pārspēja "Sibirj", turklāt jau līdz 28. minūtei bija izvirzījies vadībā ar 5:0. Ar 2+10 soda minūtēm šajā mačā izcēlās Oskars Bārtulis.

Savukārt vakara KHL centrālā spēle norisinājās Sanktpēterburgā, kur sezonas līdere SKA uzņēma ambiciozo Somijas klubu "Jokerit". SKA pirmajās 15 spēlēs bija cietusi tikai vienu zaudējumu, bet šodien pirmajā periodā pieredzēja visnotaļ sīvu cīkstēšanos ar Helsinku komandu. Rezultāts tika atklāts otrajā periodā, kad Iļja Kovaļčuks sešu minūšu laikā guva divus vārtus.

SKA 46. minūtē panāca 3:0, bet drīz vien viesi nedaudz atjaunoja intrigu ar Stīva Mozesa vārtu guvumu. Par punktiem gan neizdevās pacīnīties, jo Artjomija Panarina vārtu guvums vairākumā nokārtoja 4:1. Jāpiemin, ka arī abos pēdējos divos vārtos piedalījās Kovaļčuks, kopā mačā sakrājot četrus rezultativitātes punktus. Šosezon viņa rēķinā 15 mačos jau 26 punkti (14+12).

KHL spēles, 10. oktobris

KomandasRez.
Avangard-Metallurg N0:2
Salavat Julaev-Amur7:2
Barys-Sibirj6:3
SKA-Jokerit4:1
Dinamo Min-Slovan
Dinamo R-Medveščak

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-10-10 21:24, pirms 9 gadiem
Ivannikovs ja tāda gara progresēs, tad NHL noteikti uzkapās. Znarokam jadot šim čalim uzpēlet PČ.
Un protams Kovi ir bomba, kas par otro golu. Un viss skaistākais gols mana vērtejuma ir panarina gols.
Cerams SKA pietiks spēka līdz play off un nokapāt tur līdz gagarinam un rietumos noteikti fināla spēles CSKA-SKA.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-10 21:43, pirms 9 gadiem
Šogad tiešām prieks par komandu + treneris jauns , drusku atgādina 2.sezonu kad salavats ar Bykovu un Radulovu priekšgalā visus ārdīja ārā.
Šogad SKA pacels , šobrīd tiešām tik pārliecinoši cik CSKA un SKA visiem iet pāri , šosezon neviens pat tuvu nestāv.
PAR LIELU SKA , PAR GAGARINA KAUSU SKA PLAUKTĀ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-11 13:35, pirms 9 gadiem
fans366 rakstīja: par agru norakstīt Jokerit
Un CSKA noteikti nav spēcīgāks par Jokerit, finālā drīzāk būs Ska - Jokerit, kur SKa pusē būs sava laukuma priekšrocības, bet Jokerit vēl pilnveidos komandu līdz play off
PO ir pavisam cita opera un tajā bieži vien notikumi risinās savādāk,kā reg sezonā. Katram savi favorīti,bet izteikti Rietumos ir SKA,CSKA,Jokerit.
Pārējie klasi zemāki. Bet PO ir savi noteikumi un tur arī tie it kā pastarīši var sagādāt nepatīkamus pārsteigumus pretiniekam.