Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Asseco Prokom" pārliecinoši uzvar "Azovmash" VTB līgā

"Asseco Prokom" pārliecinoši uzvar "Azovmash" VTB līgā
Alonzo Džī vēl Vašingtonas "Wizards" formā
Foto: AP/Scanpix

Šodien VTB līgas B grupas pirmajā spēlē savā starpā tikās Polijas čempione Gdiņas "Asseco Prokom" un nesenā "Ventspils" pāridarītāja Eiropas kausā Mariupoles "Azovmash". Pārāki izrādījās mājinieki, Gdiņas basketbolisti, kas pretiniekus uzveica ar 68:53.

Spēle sākumā septiņu punktu pārsvaru (16:9) ieguva "Asseco Prokom" basketbolisti, taču līdz pirmās ceturtdaļas noslēgumam "Azovmash" spēja pietuvoties līdz 14:16. Otrajā ceturtdaļā arī mājinieki vairāk kontrolēja spēles gaitu, tomēr pēdējās minūtēs pirms lielā pārtraukuma atkal veiksmīgas bija Ukrainas komandai, kas šoreiz veica 6:0 izrāvienu un pēc puslaika atradās vadībā ar 31:30. Trešā ceturtdaļā jau poļu pārsvars bija ievērojamāks, labi tika spēlēts arī aizsardzībā un pirms pēdējām desmit minūtēm Gdiņai +9(49:40). Spēles pēdējā posmā savu pārsvaru "Asseco" tikai palielināja, gala rezultātā svinot uzvaru ar 68:53.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija NBA vīrs Alonzo Džī, kurš Polijas klubu pārstāv lokauta laikā. Džī pretinieku grozā sameta 21 punktu un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. "Azovmash" komandā atkal uzspīdēja komandas līderis Rikijs Minards, kurš guva 15 punktus.

Šī bija tikai pirmā spēle VTB līgas B grupas ietvaros. "VEF Rīga", kas spēlē A grupā un ar abām šīm komandām VTB līgas regulārajā sezonā netiksies, rīt aizvadīs savu turnīra pirmo spēli, kad "Arēnā Rīga" plkst. 19:30 tiksies ar Maskavas apgabala "Khimki" basketbolistiem.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

  +3 [+] [-]

, 2011-10-10 23:25, pirms 13 gadiem
nav kaut kas ar Azovmash...nauda ne tur izmesta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja