Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Igaunijas "Nomme Kalju" cieš sakāvi Eiropas līgas kvalifikācijā

Rolands Eliņš

Igaunijas "Nomme Kalju" cieš sakāvi Eiropas līgas kvalifikācijā
Foto: POSTIMEES/Scanpix

UEFA Eiropas līgā aizvadīta pārceltā spēle pirmajā kvalifikācijas kārtā, un Igaunijas komanda „Nomme Kalju” pārliecinoši piekāpās Slovēnijas „Mura”.

„Nomme Kalju” spēle Eiropas līgā bija paredzēta augusta otrajā pusē, taču tika pārcelta, jo gan Slovēnijas, gan Igaunijas komandā tika konstatēts Covid-19 inficēšanās gadījums, kam sekoja abu komandu ievietošana karantīnā.

Šodien spēle beidzot tika izspēlēta Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā, taču intriga par uzvarētāju saglabājās tikai īsu laiciņu. Jau 17. minūtē „Mura” izvirzījās vadībā un pavisam drīz panāca arī 2:0, abus vārtus gūstot Slovēnijas uzbrucējam Kevinam Zizekam. Ar to gan viss nebeidzās, un līdz 36. minūtei „Mura” jau bija panākusi 4:0, izšķirot spēles likteni. Otrajā puslaikā vairs nekādi milzīgi pavērsieni nenotika, un „Nomme Kalju” izstājās no Eiropas līgas.

„Kalju” ar 38 punktiem ieņem trešo vietu Igaunijas čempionātā, no līdervienības „Flora” atpaliekot par 14 punktiem.

Savukārt cita iepriekš pārceltā spēle vakar tika aizvadīta Izraēlā, un Haifas „Maccabi” ar 3:1 pieveica Bosnijas „Zeljeznicar”, lai gan pirmajā puslaikā pirmā nokļuva iedzinējos.

     [+] [-]

, 2020-09-10 22:28, pirms 4 gadiem
Šīs dienas spēle notika Ungārijā, nevis Igaunijā!