Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ronaldu gada alga ir četrreiz lielāka nekā otram labāk apmaksātākajam A Sērijas futbolistam

Rolands Eliņš

Ronaldu gada alga ir četrreiz lielāka nekā otram labāk apmaksātākajam A Sērijas futbolistam
Krištianu Ronaldu. Foto: PA Pictures/Scanpix

Itālijas medijs „Gazzetta dello Sport” publicējis savu ikgadējo apskatu par A Sērijas jaunās sezonas futbolistu algām, un šajā sarakstā pārliecinošu pirmo vietu otro gadu pēc kārtas ieņem Krištianu Ronaldu ar gada algu 31 miljona eiro apmērā.

Krištianu Ronaldu pagājušajā vasarā ieradās Turīnas „Juventus” sastāvā par transfēru 100 miljonu eiro vērtībā, taču milzīgu iespaidu uz „Juventus” budžetu atstāja ari ar Ronaldu noslēgtais līgums. Kā vēsta „Gazzeta dello Sport”, šosezon Ronaldu paredzēta alga 31 miljona eiro apmērā.

Viņš neapšaubāmi ir labāk apmaksātais futbolists A Sērijā, bet otro vietu šovasar ieņēmis cits „Juventus” spēlētājs – no „Ajax” pārnākušais Matiss de Lihts spēlētājs ticis pie līguma par astoņiem miljoniem eiro gadā. De Lihtam gan līgumā atrunāti dažādi bonusi ar kopējo vērtību četru miljonu apmērā, taču, arī piepildot visus prēmiju nosacījumus, de Lihts saņems trīsreiz mazāku samaksu nekā Ronaldu, bet „tīrās” algas ziņā de Lihts saņems gandrīz četrreiz mazāk nekā Ronaldu.

Nav pārsteiguma faktā, ka labāk atalgoto spēlētāju sarakstā dominē „Juventus” spēlētāji. No 11 labāk apmaksātākajiem spēlētājiem desmit ir Turīnas kluba pārstāvji, un vienīgais izņēmums ir Milānas „Inter” vasaras jaunieguvums Romelu Lukaku. „Juventus” kopējais algu budžets, kā lēš „Gazzetta dello Sport”, ir 294 miljoni eiro.

Starp pārējo klubu spēlētājiem lielākās algas ir „Milan” vārtsargam Džanluidži Donnarummam un „Napoli” aizsargam Kalidu Kulibalī, kuri saņems pa sešiem miljoniem eiro.

A Sērijas labāk apmaksātie spēlētāji šosezon

SpēlētājsKlubsGada alga+bonusi
Krištianu RonalduJuventus31m
Matiss de LihtsJuventus8+4m
Romelu LukakuInter7.5+1.5m
Gonsalo IgvainsJuventus7.5m
Paulo DivalaJuventus7.3m
Adrians RabioJuventus7+2m
Ārons RemzijsJuventus7m

Izmantotie resursi:
https://www.gazzetta.it/primapagina/

  -3 [+] [-]

, 2019-09-10 21:44, pirms 5 gadiem
Viss normāli. CR taču arī ir vismaz 4x smukāks par jebkuru citu A Serie spēlētāju!

  +1 [+] [-]

, 2019-09-10 22:02, pirms 5 gadiem
Visas algas A sērijā
https://www.gazzetta.it/stipendi_gi...

  +2 [+] [-]

, 2019-09-11 06:57, pirms 5 gadiem
Un kur var atrast Latvijas futbola klubu spēlētāju algas?

  -1 [+] [-]

, 2019-09-11 18:17, pirms 5 gadiem
..nedomāju, ka vairāk par 2 gadiem šim vēl atlicis. maksimums 4, lai gan Kristīne jau nav Zlatans

     [+] [-]

, 2019-09-15 03:20, pirms 5 gadiem
Viņiem algu griesti nav?