Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" mačā pret "Prizma"/IHS centīsies izcīnīt jau otro uzvaru

Ints Megnis
Ints Megnis

"Kurbads" mačā pret "Prizma"/IHS centīsies izcīnīt jau otro uzvaru
"Kurbada" hokejisti ap vārtsargu Deniju Romanovski. Foto: HK "Kurbads"

Sezonas otrā spēle šodien gaidāma "Optibet" hokeja līgas (OHL) turnīrā, pērnās sezonas valsts vicečempionei "Kurbads" viesos "Volvo" ledus hallē spēkojoties ar "Prizma"/IHS komandu.

Jaunā OHL sezona sākās pagājušajā nedēļas nogalē, kad atklāšanas mačā mačā starp abām pagājušās sezonas turnīra finālistēm "Kurbads" ar 5:3 apspēlēja čempioni "Mogo". Vēl septiņas minūtes pirms beigām "Mogo" atradās priekšā ar 3:2, bet atlikušajā laikā Rumbulas kluba rindās precīzi bija Mārtiņš Gipters, Krišjānis Rēdlihs un Juris Upītis (tukšos vārtos).

Kamēr lielākā daļa komandu turnīrā vēl nav iesaistījušās, "Kurbads" otrdien aizvadīs jau savu otro maču, plkst. 19:00 spēkojoties ar "Prizmu", kas vasarā pirms savas 21. sezonas nosaukumā pievienojusi saīsinājumu no "International Hockey School".

Šodienas mačā izteikta favorīte būs "Kurbads", jo "Prizma" šosezon tiek potenciāli nosaukta kā viena no vājākajām komandām. Imantas komandas sastāvs pārsvarā būs veidots no jaunajiem hokejistiem, jo, ja iepriekš tā varēja piesaistīt bez klubiem esošos veterānus, šovasar šos spēlētājus nosmēlis jaunais klubs "Olimp".

Dueli tiešraidē būs iespējams vērot portālā Sportacentrs.com.

Vēl trīs komandas turnīrā iesaistīsies trešdien, kad "Liepāja" uzņems "Mogo", bet "Zemgale"/LLU, kas vienn pagājušajā nedēļas nogalē piedalījās turnīrā Ukrainā, mājās tiksies ar interesi raisošo debitanti "Olimp". Savukārt "Liepāja" un cita jaunpienācēja Daugavpils "Dinaburga" savus pirmos mačus aizvadīs vien sestdien. Katra komanda regulārajā čempionātā aizvadīs 35 spēles (piecu apļu turnīrs). Pavisam kopā OHL regulārajā turnīrā tiks izspēlēti 140 mači. Līdz ar komandu skaita palielināšanos no septiņām uz astoņām mainīts arī izslēgšanas spēļu formāts - šoreiz pirms pusfināliem būs arī ceturtdaļfināli. Pirmās divas komandas automātiski iekļūs pusfinālā, bet 3. līdz 6. vietas ieguvējas pirms tam izspēlēs ceturtdaļfinālu līdz divām uzvarām.

  -3 [+] [-]

, 2019-09-10 09:40, pirms 5 gadiem
Rumbula nav maskacka?

  +3 [+] [-]

, 2019-09-10 10:21, pirms 5 gadiem
VVValdis rakstīja: Rumbula nav maskacka?
Nē, Rumbula ir vēl aiz Ķengaraga, maskačka ir praktiski centrs.

Ja par tēmu, lai izdodas "norakstītajai" Prizmai laba sezona, iespējams pat labāka, kā pirms gada uzpūstajam burbulim.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-10 10:39, pirms 5 gadiem
Nikolajs Sirotkins pieteikts oļimp sastāvā

  +5 [+] [-]

, 2019-09-10 11:18, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Nikolajs Sirotkins pieteikts oļimp sastāvā
Vēl tik Guņa jāpiesaka un sporta pils jāatjauno

     [+] [-]

, 2019-09-10 12:25, pirms 5 gadiem
A hk olimps krekli or kirelicā.Vnk nožēlojami!

     [+] [-]

, 2019-09-10 12:57, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: Nikolajs Sirotkins pieteikts oļimp sastāvā
Nezin trešdien laukumā būs?