Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Neskaitot momentu realizāciju, hokejistiem nevaru neko pārmest"

Ābols: "Neskaitot momentu realizāciju, hokejistiem nevaru neko pārmest"
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šovakar Rīgas "Dinamo" ar 1:2 piekāpās līgas debitantiem "Sochi". Rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols pēc spēles norādīja, ka, neskaitot momentu realizāciju, "Dinamo" hokejistiem nav, ko pārmest.

"Apsveicu "Sochi" ar pirmajiem punktiem un pirmo uzvaru. Spēlētājiem nevaru neko pārmest, ja nu vienīgi vārtu gūšanas momentu realizāciju. Ja pret vārtiem ir vairāki hokejisti, kādam ir jāmet iekšā," sacīja Artis Ābols.

Tāpat Rīgas "Dinamo" galvenais treneris piebilda, ka, protams, hokejistu sniegumu ietekmē arī zemais līdzjutēju skaits tribīnēs. KHL dati liecina, ka šovakar spēli klātienē apmeklēja nedaudz vairāk kā četri tūkstoši skatītāju.

Tikmēr "Sochi" galvenais treneris Vjačeslavs Bucajevs neslēpa prieku par pirmo uzvaru: "Vēlos apsveikt ne tikai puišus par viņu pirmo uzvaru, bet arī visu klubu un Soču iedzīvotājus. Spēle bija interesanta, abu komandu hokejisti bija kareivīgi noskaņoti. Abām pusēm bija vairākas iespējas gūt vārtus, un spēle bija skatāma, neskatoties uz mazo rezultātu. Mūsu komanda ar šo panākumu demonstrē, ka darbs notiek pareizajā virzienā."

  -3 [+] [-]

, 2014-09-10 22:28, pirms 10 gadiem
Malači!

  +2 [+] [-]

, 2014-09-10 22:31, pirms 10 gadiem
Ja viņiem neko nemaksā, tad nav arī ko pārmest. ja viņi saņem normālu algu, tad tā bija acīmredzama pretinieka nenovērtēšana un necīnīšanās. Vispār, Ābols izskatās tāds nolemts, jo kam tad, ja ne viņam bija jālabo situācija, kad spēle absolūti nekāda. kaut gan runā, ka šim arī neesot kontrakta...

  +1 [+] [-]

, 2014-09-10 22:46, pirms 10 gadiem
Begovs,Kuzmenkovs,kam mums flegma Vidēls ? Vairākuma izspēle Entuazistu līgas līmenī !

     [+] [-]

, 2014-09-10 22:48, pirms 10 gadiem
RMX69 rakstīja: Begovs,Kuzmenkovs,kam mums flegma Vidēls ? Vairākuma izspēle Entuazistu līgas līmenī !
Par to atbild Nīživijs.

     [+] [-]

, 2014-09-10 22:49, pirms 10 gadiem
Sāk izskatīties, ka spēlētājiem neko vispār nevar pārmest un jāsāk pārmest treneriem, jo ar šādu sastāvu neko nevar panākt! Kauns! Un, Ābol, sāc beidzot mācīt mest pa vārtiem, apnicis jau!

  +2 [+] [-]

, 2014-09-10 22:53, pirms 10 gadiem
kikiic rakstīja: Sāk izskatīties, ka spēlētājiem neko vispār nevar pārmest un jāsāk pārmest treneriem, jo ar šādu sastāvu neko nevar panākt! Kauns! Un, Ābol, sāc beidzot mācīt mest pa vārtiem, apnicis jau!
Nu sastāvs jau nav neko košs atsevišķās pozīcijās, centru pēc ampluā vispār praktiski nav, ja nu vienīgi Džeriņš. Iemetienos zaudējam , jo mākslīgi radītajiem centriem vienkārši nav iemaņu šajā elementā.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-10 23:23, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Nu sastāvs jau nav neko košs atsevišķās pozīcijās, centru pēc ampluā vispār praktiski nav, ja nu vienīgi Džeriņš. Iemetienos zaudējam , jo mākslīgi radītajiem centriem vienkārši nav iemaņu šajā elementā.
Ščastļivijs arī ir centrs. Iemetienos nespēlē dēļ savainojuma. Un ne jau iemetieni ir galvenā centra funkcija, tur var spēlēt arī citi.

  +2 [+] [-]

, 2014-09-11 00:28, pirms 10 gadiem
Bet trenerim, kas nespēj noskanņot komandu cīņai gan ir ko pārmest!

     [+] [-]

, 2014-09-11 01:54, pirms 10 gadiem
Nav vēl "noķerti" īstie uzbrucēju trīnīši. Ābols eksperimentē, bet dažubrīd par daudz, tāpēc arī tāds haoss. Vajadzētu atgriezties pie aptuvena sastāva, kāds bija pirmssezonas pārbaudes mačos, un būtiski - ar attiecīgajiem aizsargiem klāt.
Bet iemetienu problēma ir vairāk nekā nopietna, tas gandrīz tas pats, kas basī atlēkušās bumbas zem groziem - to noteikti jāuzlabo, lai vai kādiem līdzekļiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-11 09:17, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Ja viņiem neko nemaksā, tad nav arī ko pārmest. ja viņi saņem normālu algu, tad tā bija acīmredzama pretinieka nenovērtēšana un necīnīšanās. Vispār, Ābols izskatās tāds nolemts, jo kam tad, ja ne viņam bija jālabo situācija, kad spēle absolūti nekāda. kaut gan runā, ka šim arī neesot kontrakta...
Nu ja trenerim(-iem) nemaksā algu un viņi pārtiek no plikiem solikumiem, tad kāda mārrutka pēc viņiem tur tagad vajag baigi dirsu plēst par pliku paldies? Iespējams tas ir mājiens ar mietu svētā virzienā, sak', kā maksājat tā spēlējam un trenējam! Par cik pats spēli neredzēju(RD spēļu skatīšanās man sen jau vairs nav prioritāte), tad cik dzirdēju šorīt busā no viena krievu trtdiņa stāstītā kādam savam pacanam, tad ģinamas spēlētājiem arī acis "baigi nedega" un ja neskaita Indraša trijnieklu pārējie tur vairāk tirinājās un astlidoja nummuru nevis spēlēja un cīnijās! Ko, lai te vēl saka... RD turpina būt viesmīlīgākā komanda izsējot potenciāli ņemamus punktus un dāvinot kārtējiem līgas jaunpienācējiem vēsturiskas uzvaras...

     [+] [-]

, 2014-09-11 12:13, pirms 10 gadiem
Tādu attieksmi netiksi play-off,ja tādu komandu nevar vinēt ka Soči,soči nav saspēlējušies,bet kāpaja un izcīnija uzvaru. 3.perioda beigas Ābols sāka mainīt spēli bet par vēlu

     [+] [-]

, 2014-09-11 12:22, pirms 10 gadiem
ar tādu attieksmi arī no HK Liepāja dabūtu pa muguru.