Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" vadība ieņem kategorisku pozīciju - Sančo paliks komandā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Borussia" vadība ieņem kategorisku pozīciju - Sančo paliks komandā
Džeidons Sančo. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas vicečempione Dortmundes "Borussia" devusies uz treniņnometni, kurā gatavosies jaunajai sezonai. Vienības sporta direktors Mihaels Corks paudis, ka anglis Džeidons Sančo paliks komandā visu nākamo sezonu.

Nopietnu interesi par Džeidonu Sančo izrādīja "Manchester United", kas jau laicīgi tika informēta par beigu termiņu - ja uzbrucējs kopā ar Dortmundes "Borussia" dosies uz treniņnometni, tad viņš vairs netiks pārdots. Vicečempione ieradusies Šveicē un sākusi treniņus, un "Borussia" sporta direktors Mihaels Corks vēlreiz apstiprināja iepriekšējo informāciju.

"Plānojam, ka Sančo šosezon būs mūsu komandā, un tas ir gala lēmums. Domāju, ka tas atbild uz visiem jautājumiem," teica Corks. "Pagājušajā vasarā pielāgojām viņa algu sniegumam laukumā, tādējādi jau toreiz pagarinājām ar viņu līgumu līdz 2023. gadam."

Aizvadītajā sezonā Sančo ar 17 vārtiem bija trešais labākais vārtu guvējs Bundeslīgā, atpaliekot tikai no Minhenes "Bayern" snaipera Roberta Levandovska un Tīmo Vernera, kurš pārdots Londonas "Chelsea". Piespēļu rangā Sančo ar 16 bija otrais - viņam priekšā atradās tikai Tomass Millers.

Sančo sakarā piesaukta arī Anglijas Premjerlīgas čempione "Liverpool", bet tās galvenais treneris Jirgens Klops jau laicīgi izteicās, ka Covid-19 radītās krīzes dēļ viņa vienībai šovasar nebūs vajadzīgo līdzekļu, lai iegādātos tāda kalibra spēlētāju. Klops gan neslēpa, ka ir Sančo fans, un arī pats futbolists labprāt pārietu uz "Liverpool", ja rastos tāda izdevība, vēsta viņam tuvu stāvoši avoti.

     [+] [-]

, 2020-08-11 01:12, pirms 4 gadiem
Piedrāztā boRussia!