Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" vārtsargu problēmas: Savainotais Alisons izlaidīs vismaz mēnesi

"Liverpool" vārtsargu problēmas: Savainotais Alisons izlaidīs vismaz mēnesi
Alisons Bekers sauc pēc mediķiem Foto: Scanpix/Zumapress.com

"Liverpool" pamatvārtsargs Alisons Bekers nespēs palīdzēt komandai UEFA Superkausa spēlē pret Londonas "Chelsea", kas norisināsies 14. augustā Turcijas pilsētā Stambulā, atklāja komandas galvenais treneris Jirgens Klops. Tiek prognozēts, ka Alisons futbola laukumā varētu atgriezties pēc 4-8 nedēļām.

Čempionu līgas uzvarētāji Anglijas Premjerlīgas sezonu atklāja ar 4:1 uzvaru pret "Norwich". Tomēr "Liverpool" prieks par panākumu izzuda, jo mača 36. minūtē komandas pamatvārtsargs Alisons Bekers guva kājas traumu. Brazīlis atbalstoties uz medicīniskā personāla darbinieku rokām, nokliboja laukuma malā. Alisonu nomainīja spānis Adrians, kurš piektajā augustā no "West Ham United" pārnāca kā brīvais aģents.

Pēc mača "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops atklāja Alisona traumu. "Tas ikra muskuļa savainojums. Viņš jutās, it kā kāds iesistu no aizmugures. Varu apstiprintāt, ka trešdien viņš nespēlēs. Tas nav labi, bet mēs atrisināsim šo situāciju," piebilda Klops.

14. augustā "Liverpool" aizvadīs UEFA Superkausa spēli pret pašreizējo Eiropas līgas čempioni Londonas "Chelsea". Britu komandu duelis norisināsies Turcijas lielākajā pilsētā Stambulā. Savukārt pēc septiņām dienām Anglijas Premjerlīgā būs jāaizvada izbraukuma mačs ar "Southampton". Tomēr tiek prognozēts, ka Alisonam traumas dēļ nāksies izlaist 4-8 nedēļas.

Kā izrādās, Adrians ir vienīgais nesavainotais vārtsargs "Liverpool" sastāvā. "Kvīvins (Kelehers) ir atgriezies treniņos, bet viņš nav pilnībā vesels. Vienam no jauniešiem, kuram ir 16 gadi, nav atļauts spēlēt, kā arī cits vārtsargs pirmsezonas posmā guva elkoņa traumu," skaudro situāciju skaidoroja Klops. Tomēr treneris saglabāja pārliecību, ka Adrians tiks galā ar pienākumiem. "Nedomāju, ka viņš vēlas sēdēt uz soliņa nākamos pāris gadus. Tāda ir situācija, bet tieši tik grūtā brīdī viņš ir piemērots vārtsargs," cerību paudu "Liverpool" treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -1 [+] [-]

, 2019-08-10 20:24, pirms 5 gadiem
Pāries pāri jebkurā gadījumā