Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ogre" sastāva komplektāciju sāk ar Magones atgriešanos

Emils Ozerinskis

"Ogre" sastāva komplektāciju sāk ar Magones atgriešanos
Renārs Magone
Foto: Jānis Martels/ BK Ogre

Par starpsezonas pirmajiem jaunumiem ziņojusi Latvijas Basketbola līgas pusfināliste BK "Ogre", kura paziņojusi par vietējās basketbola skolas audzēkņa Renāra Magones atgriešanos vienības sastāvā.

26 gadus vecais un 201 cm garais spēka uzbrucējs Renārs Magone pagājušajā sezonā bija viens no BK "Jēkabpils" vadošajiem spēlētājiem, LBL čempionātā 26 spēlēs vidēji sakrājot 11,7 punktus un izcīnot 4,8 atlēkušās bumbas. Taču ar to nebija gana, lai Daugavas krasta komanda iekļūtu nacionālā čempionāta izslēgšanas spēlēs.

Magone jau aizpērnās sezonas izskaņā spēlēja "Ogrē", tiekot izīrēts no "Jēkabpils". Savas karjeras pirmās divas spēles LBL līmenī spēka uzbrucējs aizvadīja "VEF Rīga" kreklā. Pēcāk basketbolists pārstāvējis "Liepāju", "Latvijas Universitāti", "Jēkabpili" un "Ogri".

"Ogres" galvenā trenera Artura Visocka-Rubeņa komentārs :"Renārs Magone ir mums jau zināms spēlētajs un personība, kurš atkal ir viens no ogrēniešiem - Ogres Basketbola skolas audzēknis. Man ir bijis tas gods ar Renāru iepriekš strādāt gan "Latvijas Univeirsitātes" komandā, gan arī iepriekšējās sezonas izskaņā, kad Renārs tika izīrēts no BK "Jēkabpils" un pievienojās BK "Ogre" sastāvam. Mūsu savstarpējā sadarbība līdz šim ir bijusi ļoti sekmīga un es ticu, ka arī turpmāk Renārs spēs palīdzēt komandai sasniegt izvirzītos mērķus."

"Ogres" rindās jaunajā sezonā nebūs Jāņa Antropa, kurš pārcēlies uz Latvijas čempionvienību "Ventspili", savukārt Mārcis Vītols devies leģionāra gaitās, pievienojoties Ukrainas Superlīgas komandai Odesas "Dynamo". No pagājušās sezonas ogrēniešu līderiem ierindā paliks saspēles vadītājs Rinalds Sirsniņš, kurš pērnajā vasarā parakstīja vairāku gadu līgumu.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-10 09:41, pirms 6 gadiem
Ogre baigi vēlu sāk sastāva komplektāciju. Kas vēl šobrīd trenējas kopā ar komandu?

     [+] [-]

, 2018-08-10 10:07, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Ogre baigi vēlu sāk sastāva komplektāciju. Kas vēl šobrīd trenējas kopā ar komandu?
Artūrs Visockis-Rubenis intervijā teica, ka mediji nav informēti par komandas sastāvu un tuvākajā laikā tas tiks atklāts. Vēl neesot devuši atbildi daži spēlētāji, bet ar komandu trenēsies U-18 izlases spēlētājs Mārcis Šteinbergs.

     [+] [-]

, 2018-08-10 11:03, pirms 6 gadiem
Gan jau tuvākajā laikā uzzināsim jaunumus no citām komandām arī !

     [+] [-]

, 2018-08-10 11:34, pirms 6 gadiem
Basketbolā sākas sastāva komplektācijas.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-10 12:09, pirms 6 gadiem
roberts-LVA rakstīja: Artūrs Visockis-Rubenis intervijā teica, ka mediji nav informēti par komandas sastāvu un tuvākajā laikā tas tiks atklāts. Vēl neesot devuši atbildi daži spēlētāji, bet ar komandu trenēsies U-18 izlases spēlētājs Mārcis Šteinbergs.
Tāpēc jau vēršos pie "ne-medijiem"!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-10 13:31, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Ogre baigi vēlu sāk sastāva komplektāciju. Kas vēl šobrīd trenējas kopā ar komandu?
Paskaties kā pagājušajā sezonā bija Jūrmalai, to var nosaukt par "baigi vēlu" komplektāciju

     [+] [-]

, 2018-08-10 14:37, pirms 6 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Paskaties kā pagājušajā sezonā bija Jūrmalai, to var nosaukt par "baigi vēlu" komplektāciju
Viņi jau no sugusta pilnā sastāvā trenējās! 😂
Kad seit vel gaida atbildi no spelētājiem.