Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs gūst divus vārtus komandas zaudējumā

Krišs Upenieks

Lukjanovs gūst divus vārtus komandas zaudējumā
Ivans Lukjanovs
Foto: rotor-fc.com

28 gadus vecais Latvijas pussargs Ivans Lukjanovs aizvadījis individuāli teicamu spēles Krievijas Nacionālās divīzijas (pēc spēka 2. līga) čempionātā. Lukjanovs spēlē guva divus vārtus, taču viņa pārstāvētā Astrahaņas ''Volgar'' piedzīvoja zaudējumu.

Astrahaņas ''Volgar'' šodien aizvadīja jau sesto spēli čempionātā un līdz šim bija iekrājusi septiņus punktus, kas ļāva atrasties turnīra tabulas vidusdaļā. Ivans Lukjanovs pirmo reizi šosezon laukumā izgāja tikai pirms nedēļas, kad devās uz maiņu ''Volgar'' 2:1 panākumā pret ''Fakel''. Ivans iepriekšējos mačos nepiedalījās, jo gaidīja vīzu un komandas pirmo spēļu laikā vēl atradās Latvijā.

Pret Irkutskas ''Baikal'' Lukjanovs jau bija Astrahaņas kluba pamatsastāvā. 28. minūtē Ivans ar precīzu sitienu panāca 1:1, bet līdz puslaika beigām mājinieki ar pendeles palīdzību atkal atguva vadību. 53. minūtē viesi iesita bumbu savos vārtos (1:3), bet 61. minūtē Lukjanovs atkal atgrieza cerības '"Volgar'', taču ar to bija par maz, un ''Baikal'' noturēja panākumu (2:3). Nākamā spēle Ivanam paredzēta 17. augustā pulksten 20:30 pret Sanktpēterburgas ''Zenit-2''.

Vakar Polijas 1. līgas čempionātā ar vārtu guvumu atzīmējās Maksims Rafaļskis. 31 gadu vecais pussargs laukumā devās ''Suwalki'' pamatsastāvā, iesita vārtus 42. minūtē, bet pēc pārtraukuma 66. minūtē tika nomainīts. Viņa pārstāvētā komanda ar 4:0 sagrāva Katovices ''Rozwoj''. Rafaļska klubam tā bija otrā spēle sezonā un pirmie trīs punkti. 15. augustā komanda viesosies pie ''Sosnowiec'' futbolistiem, maču uzsākot pulksten 19:30.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2015-08-10 18:13, pirms 9 gadiem
Ik pa laikam liek par sevi atgādināt. Ja rādīs stabili labu sniegumu, gan jau arī Pahara acīm nepaslīdēs garām nemanīts.

     [+] [-]

, 2015-08-10 18:30, pirms 9 gadiem
Domaaju, ka Pahara izlasee vinu gan neredzeesim, jau pirms tam vairaakas preses konferences tika jautaats par Lukjanovu, bet atbildes paarliecinosas nebija... Kaut ari Lukjanovs ir daudz labaks un lietderigaks par daziem tagadejiem izlases speletajiem! + ka vinam regulara spelu prakse bijusi gan iepriekseja sezona, gan cerams bus tagad!!

     [+] [-]

, 2015-08-10 18:46, pirms 9 gadiem
kaspijas baseins vs baikāls- abi saldh2o