Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Crvena Zvezda" Rīgā atbalstīs ap 300 līdzjutējiem

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

"Crvena Zvezda" Rīgā atbalstīs ap 300 līdzjutējiem
"Crvena Zvezda" fani Ventspilī (2011. gads)
Foto: FK "Ventspils" arhīvs

11. jūlijā Jūrmalas "Spartaks" sāks savu dalību UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā, "Skonto" stadionā uzņemot Serbijas čempionvienību Belgradas "Crvena Zvezda". Serbu grands šovakar ieradās Rīgā, kur iemēģināja galvaspilsētas otrā lielākā stadiona zālienu.

Zināms, ka Belgradas klubs ir pieprasījis 200 biļetes kluba aktīvākajiem faniem, kuriem mača laikā paredzēta vieta nožogotajos "T", "U" un "V" sektoros ar ieeju no Hanzas ielas puses. Savukārt 60 līdzjutēji jutīs līdzi komandai no centrāliem sektoriem, bet vēl 20 vietas serbiem rezervētas VIP ložā.

Tikmēr šovakar notikušo "Crvena Zvezda" preses konferenci apmeklēja 26 serbu mediju pārstāvji [salīdzinājumam - Jūrmalas "Spartaka" pirmsspēles preses konferencē bija četri latviešu žurnālisti]. Serbijas kluba galvenais treneris Vladans Milojevičs atzīmēja, ka Jūrmalas "Spartaka" priekšrocība gaidāmajās spēlēs varētu būt tas, ka jūrmalniekiem sezona rit pilnā sparā, kamēr Belgradas vienība vēl gatavojas čempionāta sava sākumam. Atbildot uz jautājumu par Latvijas futbolu, Milojevičs atcerējās, ka "Crvena Zvezda" savulaik spēlējusi pret "Ventspili" [2:1 uzvara Ventspilī un 7:0 savā laukumā]. Tāpat serbu speciālists izteica viedokli, ka futbols nav populārākais sporta veids Latvijā. "Zinu, ka šeit ir cieņā citi sporta veidi. Esmu dzirdējis, ka Rīga ir skaista pilsēta, bet attiecībā uz Latvijas čempionātu jāsaka, ka te ir daudz kvalitatīvu ārzemju spēlētāju un treneru. Tai skaitā "Spartakā"," sacīja Milojevičs.

Pirmsspēles treniņā piedalījās trīs futbolisti, kuri šovasar tika iekļauti dalībai Pasaules kausa finālturnīrā. Serbs Milans Rodičs un austrālietis Milošs Degeneks laukumā tā arī nedevās, kamēr Nemaņja Radonjičs devās uz maiņu Serbijas izlases mačos pret Šveici un Brazīliju. Komentējot šo futbolistu dalību rītdienas mačā, "Crvena Zvezda" treneris Milojevičs uzsvēra, ka visiem ir izredzes doties laukumā, jo viņš vēl nav izvēlējies starta vienpadsmitnieku. Savukārt Aleksandra Pešiča pāreja uz Saūda Arābijas klubu, treneraprāt, nav bijusi pārsteidzoša.

Jūrmalas "Spartaka" un Belgradas "Crvena Zvezda" spēli rītvakar plkst. 19:00 varēsiet vērot Sportacentrs.com portāla un TV tiešraidē.

     [+] [-]

, 2018-07-10 19:50, pirms 6 gadiem
Kopā vairāk par 1000 cilvēkiem salasīsies rīt?

  +2 [+] [-]

, 2018-07-10 20:15, pirms 6 gadiem
Skatijos, ka biļetes vel daudz pieejamas.. Ja būtu lētāk,tad es aizietu.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-10 23:54, pirms 6 gadiem
Vai tad nevar Spartaka fani savākt 600 urlas un izsist pretiniekus?

  -1 [+] [-]

, 2018-07-11 00:15, pirms 6 gadiem
Aizkars rakstīja: Skatijos, ka biļetes vel daudz pieejamas.. Ja būtu lētāk,tad es aizietu.
Pa cik ir biļetes? Eirokausos jau parasti patukši stadioni un biļetes atminu pirku pa piečuku uz vietas, nekad pat neesmu skatījies iepriekš cik maksā