Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Starkovs: "Portugāle ir galvas tiesu pārāka; būs izmaiņas sastāvā pret Igauniju"

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns
Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē Latvijas futbola izlase ar 0:3 zaudēja Eiropas čempionei Portugālei. Sportacentrs.com piedāvā pēcspēles preses konferenci ar abu komandu galvenajiem treneriem Aleksandru Starkovu un Fernandu Santušu.
Vērtējums: +1

  +3 [+] [-]

, 2017-06-10 09:17, pirms 7 gadiem
Tas ir unikāls gadījums,kad cilvēki,kas ir dzimuši un izauguši Latvijā nav spējīgi apgūt valsts valodu.Kā Astafjevs,tā Starkovs ir ar tik smagām galvām,un abi ieņem augstus amatus.Vai LFF ir izpratne par Latvijas likumdošanu un valsts valodas nozīmi oficiālās iestādēs?

  +2 [+] [-]

, 2017-06-10 09:44, pirms 7 gadiem
Vecais krievu stagnāts noliks vēl smagāku autobusu pie saviem vārtiem.

     [+] [-]

, 2017-06-10 10:34, pirms 7 gadiem
Forši - izmaiņas. GI, RM, AS u.c.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-10 11:48, pirms 7 gadiem
Nu man kauns par šādiem cilvēkiem , kas Latvijā visu mūžu ir nodzīvojuši un neko nav iemācījušies no valsts valodas .

  +2 [+] [-]

, 2017-06-10 12:00, pirms 7 gadiem
Te ir daži SC vietējā futbola evanģēlisti kuri uzreiz mīnuso ja kaut ko kritisku pasaka par viņu mīļoto Starkova&Indriksona, Mežecka blici. Bet kā var rasties patriotisms ja tas vecis joprojām runā krieviski kā runājis, nu kā lūdzu? Un kāpēc man vispār būtu jāskatās Latvijas mazpisānu futbols un līga? Ja mūsdienās ir EPL,spāņu, franču, seria A, bundesliga? Nav neviena vienīga iemesla lai es to darītu, Nah*j Latvijas futbolu, Starkovu, Indriksonu, Mežecki un arī visus parējos. N*huj pat Gorkšu ja viņš savā lielummānijā nesaprot ka no izlases ir jāaiziet laicīgi, ja paspēlēt vairs attiecīgajā līmenī nevar, pat LV izlases līmenī nē. Bet viņš taču to nesaprot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja