Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

BK "Jelgava/BJSS" piekāpjas igaunietēm un pārtrauc divu uzvaru sēriju

Laura Elizabete Jansone
Laura Elizabete Jansone

BK "Jelgava/BJSS" piekāpjas igaunietēm un pārtrauc divu uzvaru sēriju
Viena no spēles līderēm Marta Milta. Foto: www.basket.lv

Šodien,10.martā, Baltijas sieviešu čempionātā Latvijas BK "Jelgava/BJSS" izbraukuma spēļu sērijas ietavaros pārtrauca divu uzvaru sēriju, ar 25 punktu starpību piekāpjoties Tallinas "G4S Noorteliiga".

Pirmo trešdaļu BK "Jelgava/BJSS" iesāka nepārliecinoši un jau drīz vien nonāca iedzinējos. Šo spēles nogriezni latvietes noslēdza ar 10 punktu deficītu, iegūstot 11 punktus, kamēr pretinieces atzīmējās ar 21 punktu.

Pirms šīs spēles BK "Jelgava/BJSS " ar 30 punktiem ierindojas astotajā vietā, bet "G4S Noorteliiga" ar 32 punktiem starptautiskājā grupu tabulā ieņēma septīto vietu.

BK "Jelgava/BJSS " izdevās uzlabot savu sniegumu otrajā ceturtdaļā, bet trešās ceturtdaļas pusē jau varēja noprast, ka gūtā enerģija ir zudusi. Otrajā trešdaļā un trešajā ceturtdaļā Tallinas komanda turpināja dominēt laukumā un palielināja rezultāta starpību par 23 punktiem.

Ceturtajā ceturtdaļā latvietes saņēmās un apdraudēja "G4S Noorteliiga" komandas pozīcijas ar 13 gūtiem punktiem, bet ar to nepietika, lai mainītu jau nolemto spēles likteni. Igaunietēm izdevās saglabāt pārsvaru un spēli noslēgt ar uzvaru (78:53).

Nākamo spēli Baltijas sieviešu čempionātā "Jelgava/BJSS" aizvadīs rītdien, 11.martā, kad turpat Tallinā tiksies ar "Audentese Spordiklubi ", ar ko šodien spēli aizvadīs "Daugavpils Universitāte". Šīs komandas atrodas starptautiskās grupas tabulas sestajā un astotajā vietā.

G4S Noorteliiga – Jelgava/BJSS 78:53 (21:11, 17:12, 25:17, 15:13)
G4S Noorteliiga: Sepa 19, Pulka 16, Otti 11, Drozdova 10, Ojala 6, Okuņeva 6, Adlera 4, Svilberga 4, Tedera 3, Oinitša 2,.
Jelgava: Milta 11, Karlsone 11, Ķīvīte 8, Dude 7, Blūma 5, Ķergalve 5, Staņuna 4, Kārkle 1, Laugale 1 .

Rakstu sagatavoja Sportacentrs.com Jauno žurnālistu akadēmijas dalībniece.