Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudra: "Asaras nebija zaudējuma dēļ. Atcerējos Ņižņijnovgorodā pavadītos piecus gadus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skudra: "Asaras nebija zaudējuma dēļ. Atcerējos Ņižņijnovgorodā pavadītos piecus gadus"
Pēteris Skudra un Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Ņižņijnovgorodas "Torpedo" piedzīvoja zaudējumu Gagarina kausa pirmajā kārtā, sērijā ar 0-4 atzīstot Jaroslavļas "Lokomotiv" pārākumu. Komandas galvenais treneris Pēteris Skudra atklāja, ka ir saņēmis piedāvājumu turpināt darbu ar komandu, tomēr lēmumu vēl nav pieņēmis.

"Preses konferencē asaras bija ne tāpēc, ka neizdevās uzvarēt – tās bija mazliet citas emocijas. Atcerējos piecus Ņižņijnovgorodā pavadītos gadus un apraudājos," teica Pēteris Skudra. "Par sēriju nevienam nav iespējams pārmest. Pret "Lokomotiv" spēlējām kā līdzīgs ar līdzīgu. Jaroslavļā divus mačus zaudējām ar 1:2, mājās divreiz pagarinājumā piekāpāmies ar 2:3. Sērija bija vienlīdzīga. Protams, no kāda gaidījām vairāk, bet nesanāca."

"Nē, kopš vadu "Torpedo", šī nebija pati vājākā komanda. Ja godīgi, varu pat teikt, ka šī bija pati spēcīgākā komanda. Bet ir grūti, ja trīs no pamatsastāva sešiem aizsargiem nevar piedalīties izslēgšanas mačos. Grigorjevs vispār nepiedalījās, Zaharčuks aizvadīja pusotru maču, Želdakovs – divas spēles. Ja visi būtu veseli, šī būtu piecu gadu spēcīgākā komanda. Man bija pārliecība," norādīja Skudra.

"Kad zaudē sērijā, jautājumi rodas vienmēr. Gribējām vairāk, gribējām iepriecināt savus līdzjutējus, plānojām pagarināt sēriju. Nāksies meklēt rezerves, skatīties, ko kurš izdarīja un ko neizdarīja. Neslēpšu – mūsu līderi nenospēlēja tā, kā mēs gaidījām. Tomēr pārmest viņiem par pašatdeves trūkumu nav iespējams. Pietrūka kvalitātes," atbildot uz jautājumu par līderu, konkrēti Vladimira Galuzina un Kaspara Daugaviņa, pienesumu, sacīja Skudra.

"Gribu pārdomāt visu, kas notika šajā sezonā un piecu gadu laikā. Droši vien emocijas, kas pārņēma pēc ceturtā zaudējuma, bija saistītas ar to, ka galvā sēdēja doma: iespējams, šī bija pēdējā spēle kopā ar "Torpedo". Taču nekā konkrēta pašlaik nav," teica Skudra. "Varu atklāt, ka bija piedāvājums palikt komandā. Taču vajag paiet soli atpakaļ, parunāties, visu saprast. Jābūt pareizajai motivācijai un plānam. Ja nav, kāda jēga palikt?"

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/a...

  -4 [+] [-]

, 2018-03-10 13:48, pirms 6 gadiem
Un kāpēc latviešiem tas būtu jāzina? Skudra ir tautas/valsts nodevējs, kas ir pelnījis tikt aizmirsts!

  +3 [+] [-]

, 2018-03-10 14:35, pirms 6 gadiem
Elfs un ko labu Latvijai izdariji tu ?

  -1 [+] [-]

, 2018-03-10 15:31, pirms 6 gadiem
elfs rakstīja: Un kāpēc latviešiem tas būtu jāzina? Skudra ir tautas/valsts nodevējs, kas ir pelnījis tikt aizmirsts!
Ja, patiesam, ko Latvijai labu esi izdarijis tu? Un kas tu tads esi, lai vinu tiesatu?
Slēpts komentārs: Klavulapa-1

  +1 [+] [-]

, 2018-03-10 22:16, pirms 6 gadiem
Nu re, īsti vatņiku stilā, jāvaino kāds cits, varbūt sanāks saglabāt vietiņu.. kāds bija memļaks, tāds arī palicis..

  -2 [+] [-]

, 2018-03-11 09:37, pirms 6 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: Nu re, īsti vatņiku stilā, jāvaino kāds cits, varbūt sanāks saglabāt vietiņu.. kāds bija memļaks, tāds arī palicis..
Ja viņš būtu memļaks, tad jau sen būtu laizijis pakaļu Lipmanam un tam pašam Beresņevam ar kuru bija rīvēšanās, bet te konkrēti Pēteris uzlika mīksto, tieši tas pats stāsts par Hari un Oļegu, rezultātu mēs redzējām OS.