Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels nespēlē savainojuma dēļ, Vaņins joprojām rezervē

Agris Suveizda

Rakels nespēlē savainojuma dēļ, Vaņins joprojām rezervē
Deniss Rakels
Foto: Mihals Stančiks/Cyfrasport

No Latvijas futbolistiem šodien ārzemju čempionātos laukumā devās vien Ivans Lukjanovs.

Polijas Ekstraklasē trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Cracovia", kas izbraukumā ar 3:0 sakāva vienu no pastarītēm Ščecinas "Pogon" un turpina cīņu par iekļūšanu labāko astotniekā. Pirms spēles "Cracovia" bija lielas sastāva problēmas, un lielāko daļu šaubīgo futbolistu neizdevās pagūt dabūt atpakaļ uz kājām. Starp viņiem bija arī Latvijas izlases uzbrucējs Deniss Rakels, kurš pirms nedēļas tika nomainīts jau 32. minūtē un šodien nebija pat pieteikumā. Treneris iepriekš atzina, ka Rakels un vēl vairāki futbolisti, situācijas spiesti, iepriekšējo maču aizvadīja ar mikrotraumām un savus savainojumus pasliktināja. "Cracovia" ar 35 punktiem 27 spēlēs ieņem devīto vietu un no astotnieka atpaliek par uzvaras tiesu.

Šveicē rezervē turpina sēdēt Latvijas izlases kapteinis Andris Vaņins, kura pārstāvētā "Zurich" šovakar savā laukumā ar 3:0 sakāva "Lugano". Superlīgā "Zurich" ar 35 punktiem 24 mačos ieņem ceturto vietu un par punktu atpaliek no "St. Gallen".

Krievijas Nacionālajā jeb pēc spēka otrajā līgā 85 minūtes aizvadīja Ivans Lukjanovs, kura Voroņežas "Fakel" mājās ar 0:1 zaudēja Kaļiņingradas "Baltika". Savukārt līdere Krasnojarskas "Yenisey" viesos ar 3:0 apspēlēja Sanktpēterburgas "Zenit-2". Ne Vladimira Kameša, kurš bija izcietis vienas spēles diskvalifikāciju, ne Vladislava Soloveičika pieteikumā gan nebija. "Yenisey" 27 spēlēs ir 62 punkti un par pieciem apsteidz savas tuvākās sekotājas Samāras "Krylia Sovetov" un Orenburgas "Gazovik", bet "Zenit-2" un "Fakel" ar attiecīgi 25 un 22 punktiem ir tabulas pašā apakšā.

Izmantotie resursi:
Poważne kłopoty kadrowe Cracovii przed meczem z...
Футбольная национальная лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-03-11 00:02, pirms 6 gadiem
Vaņins visiem apnicis?!