Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL rīkos esporta pasaules čempionātu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nacionālā hokeja līga (NHL) rīkos esporta pasaules čempionātu, kura uzvarētājs saņems ne tikai naudas balvu, bet piedalīsies arī līgas labāko spēlētāju apbalvošanas ceremonijā.

Sākot no 24. marta, četru nedēļas nogaļu garumā spēlētāji sacentīsies kvalifikācijas turnīros, kuri notiks internetā. Piedalīties drīkst dalībnieki no Kanādas, Amerikas Savienotajām Valstīm un Eiropas Savienības. Katrā reģionā notiks četri kvalifikācijas turnīri, un pieteikties drīkst visiem, taču spēlētāji, kuri būs nodrošinājuši vietu reģionālajā finālā, vairs nedrīkstēs sacensties citos kvalifikācijas turnīros.

Divi kvalifikācijas turnīri tiks aizvadīti uz Xbox konsoles, bet vēl divi – uz PlayStation4 konsoles. Reģionu finālā nonāks gan uzvarētājs, gan otrās vietas ieguvējs. Gan reģionu, gan pasaules čempionāta finālturnīri tiks aizvadīti uz PlayStation4 konsoles.

Eiropas fināls 6. maijā notiks Stokholmā, Zviedrijā. Kanādas fināls notiks 11. maijā Toronto, kamēr ASV fināls notiks 20. maijā Konektikutā, kanāla NBC studijā. Katra reģiona divi labākie nodrošinās vietu lielajā finālā, kas 19. jūnijā norisināsies Lasvegasā. Pēc grupas turnīra divi labākie spēlētāji sacentīsies sērijā līdz divām uzvarām, lai noskaidrotu 2018. gada pasaules čempionu. Uzvarētājam pasniegs kausu, naudas balvu (kopējais balvu fonds ir 100 tūkstoši dolāru), kā arī viņš varēs piedalīties NHL labāko spēlētāju apbalvošanas ceremonijā.

"NHL ir viena no jaunākajām un digitāli zinošākajām līdzjutēju grupām, ja salīdzinām ar citiem sporta veidiem, un daudzi no viņiem spēlē NHL18," sacīja līgas viceprezidents Kīts Vaktels. "Turnīrs dos mums iespēju novērtēt, kā varam iegūt jaunus līdzjutējus esporta sektorā. Vēlamies investēt nākamajā fanu paaudzē un iepazīstināt cilvēkus ar hokeju unikālā veidā."

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja