Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" pagarinājusi līgumu ar vienu no savām zvaigznēm Roisu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Borussia" pagarinājusi līgumu ar vienu no savām zvaigznēm Roisu
Marko Roiss
Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Vācijas futbola bundeslīgas klubs Dortmundes "Borussia" pagarinājis līgumu ar vienu no savām zvaigznēm, uzbrucēju Marko Roisu. Abas puses panākušas vienošanos līdz 2023. gadam.

Pašlaik 28 gadus vecā Roisa iepriekšējais līgums būtu noslēdzies 2019. gadā, bet savlaicīga tā nepagarināšana izsauca interesi citos klubos, piemēram, "Liverpool", ko vada bijušais Dortmundes komandas galvenais treneris Jirgens Klops, un "Tottenham Hotspur".

"Jau kopš bērnības sapņoju, ka varēšu spēlēt melni dzeltenajos krāsas formastērpos. Spēlēju šeit jau kopš 2012. gada un esmu priecīgs, ka varēšu turpināt to darīt," paziņojumā citēts Roiss.

Roiss ilgu laiku tika uzskatīts par vienu no Vācijas futbola lielākajiem talantiem, taču viņa karjeru būtiski ietekmējuši savainojumi, kā rezultātā viņš nepiedalījās 2014. gada Pasaules kausā un divus gadus vēlāk notikušajā Eiropas čempionātā. Tiesa, futbolists saglabā labas izredzes spēlēt šī gada Pasaules kausā, ja turpinās izvairīties no veselības problēmām.

Dortmundes "Borussia" rindās Roiss kopumā aizvadījis 196 spēles un guvis 92 vārtus, kamēr Vācijas izlasē viņam 29 mači un deviņi vārti.

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2018-03-10 15:23, pirms 6 gadiem
Nebrīnītos ja viņš arī nospēlētu visu atlikušo karjeru Dortmundē.

  -2 [+] [-]

, 2018-03-10 15:38, pirms 6 gadiem
Assasinss' rakstīja: Nebrīnītos ja viņš arī nospēlētu visu atlikušo karjeru Dortmundē.
Isti lielim klubiem nav vajadzigs,del muzigiem savainojumiem!!!

  -1 [+] [-]

, 2018-03-10 16:28, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: Isti lielim klubiem nav vajadzigs,del muzigiem savainojumiem!!!
kā var nospēlēt nespēlējot?