Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Laukumā pavadot 62 sekundes, Toms Sestito nopelna četru spēļu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Laukumā pavadot 62 sekundes, Toms Sestito nopelna četru spēļu diskvalifikāciju
Toms Sestito
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālā hokeja līga piespriedusi četru spēļu diskvalifikāciju Pitsburgas "Penguins" uzbrucējam Tomam Sestito, kurš spēlē pret Vinipegas "Jets" laukumā pavadīja tikai 62 sekundes.

Pašreizējās čempiones Pitsburgas "Penguins" un Vinipegas "Jets" iepriekšējās tikšanās reizes uzjundīja pamatīgas emocijas, jo pēc Jevgeņija Malkina spēka paņēmiena savainojumā iedzīvojās Bleiks Vīlers, bet Dastins Baflins savainoja Džastinu Šulcu.

Komandas vēlreiz tikās pirms divām dienām, "Penguins" izbraukumā izcīnot rezultatīvu uzvaru ar 7:4. Malkins gan izkāvās, gan guva divus vārtus. Komandas biedru aizstāvēšanai, pirms dueļa no fārmkluba tika izsaukts uzbrucējs Toms Sestito.

Viņš ceturtajā minūtē uzreiz pēc iemetiena nometa cimdus un izkāvās ar Krisu Torburnu, bet pirmās trešdaļas otrajā pusē no mugurpuses ietrieca apmalē mājinieku aizsargu Tobiasu Enstremu, saņemot piecu minūšu sodu un noraidījumu līdz spēles beigām.

Izskatot incidentu, Nacionālā hokeja līga pieņēmusi lēmumu diskvalificēt Sestito uz četrām spēlēm, kuru laikā viņš nedrīkst saņemt algu. Tā vietā 13 tūkstoši dolāru tiks iemaksāti Spēlētāju ārkārtas palīdzības fondā.

Spēlē pret "Jets" Sestito laukumā pavadīja tikai minūti un divas sekundes, kuru laikā nopelnīja divus noraidījumus un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Kopumā "Penguins" rindās viņš šajā sezonā aizvadījis deviņus mačus un izcēlies ar vienu piespēli.

Savukārt fārmklubā Amerikas Hokeja līgā 33 spēlēs gūti seši vārti un izdarītas desmit piespēles. Sestito "Penguins" pārstāv kopš pagājušās sezonas, bet pirms tam viņš divus ar pusi gadus pavadīja Vankūveras "Canucks" sistēmā.

29 gadus vecais uzbrucējs ir Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" centra uzbrucēja Tima Sestito jaunākais brālis.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja