Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: HS "Rīga" pārspēj "Liepāju" un panāk izšķirošo spēli

Egīls Balodis
Egīls Balodis
Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā HS "Rīga" atrodoties sērijā iedzinējos ar 1-2 , uzņēma savā laukumā HK "Liepāja" komandu un izcīnīja uzvaru ar 3:2 (2:0, 1:0, 0:2), panākot neizšķirtu sērijā 2-2. Mājinieki uzvarai pamatus ielika jau 1. periodā, kad tika gūti divi vārti ( Potāpovs un Pankevičs) un spēles 2. periodā liepājnieku vārtos Kondrāta vietā stājās Miščuks. Tomēr arī trešo reizi ripa atrada ceļu HK "Liepāja" vārtos pēc Glazkova metiena tuvajā augšējā stūrī. Mājiniekiem bija vēl vairākas izdevības rezultātu palielināt, tomēr izgājieni viens pret vienu ar vārtsargu netika realizēti. Liepājnieki savukārt nespējuši realizēt lielo skaitlisko vairākumu pieci pret trīs, spēlēs pēdējā periodā ar Diļevkas un Ozoliņa pūlēm pietuvojās rezultātā līdz minumumam 2:3, tomēr atlikušajā spēles laikā trešos vārtus gūt neizdevās. Izšķirošā spēle par iekļūšanu pusfinālā notiks 11. martā Liepājā, kur tad arī noskaidrosies HK "Mogo" pretinieks Latvijas hokeja čempionāta pusfinālā.
Vērtējums:
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-10 12:28, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Ja pa godīgo,tad Rīgai pirmo golu nedrīkstēja ieskaitīt,spēlētājs ar abām kājām vārtsarga laukumā un konkrēti traucē vārtsargam pārvietoties,bet tas taču ir Latvijas čempionāts hokejā,te ir citi noteikumi
Tesneši kļūdās ne tikai LAtvijas čempionātā.

  -3 [+] [-]

, 2017-03-10 12:37, pirms 7 gadiem
fanotājs a rakstīja: Ja pa godīgo,tad Rīgai pirmo golu nedrīkstēja ieskaitīt,spēlētājs ar abām kājām vārtsarga laukumā un konkrēti traucē vārtsargam pārvietoties,bet tas taču ir Latvijas čempionāts hokejā,te ir citi noteikumi
Kārtējais čīkstulis no Liepājas - tas jau nekas, ka tavas vēju pilsētas dāmas pat nespēj apspēlēt 17 gadīgus puišeļus no Rīgas, kuriem vēl mātes piens uz lūpām!

  -2 [+] [-]

, 2017-03-10 12:45, pirms 7 gadiem
Lido rakstīja: Kārtējais čīkstulis no Liepājas - tas jau nekas, ka tavas vēju pilsētas dāmas pat nespēj apspēlēt 17 gadīgus puišeļus no Rīgas, kuriem vēl mātes piens uz lūpām!
Vispār jau 8 (astoņi) no šiem puišeļiem visu sezonu aizvadīja MHL HK Rīga sastāvā. Tas pats Pauls Svars (viņš ir liepājnieks) šosezon MHL aizvadīja 56 spēles.
Cik sezonas Renārs Undelis bija LČ rezultatīvākais spēlētājs?
Varbūt tomēr vēlamo tomēr nevajag uzdot par faktisko.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-10 13:14, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vispār jau 8 (astoņi) no šiem puišeļiem visu sezonu aizvadīja MHL HK Rīga sastāvā. Tas pats Pauls Svars (viņš ir liepājnieks) šosezon MHL aizvadīja 56 spēles.
Cik sezonas Renārs Undelis bija LČ rezultatīvākais spēlētājs?
Varbūt tomēr vēlamo tomēr nevajag uzdot par faktisko.
Tu dumjš vai tikai izliecies?!?
HS Rīgas sastāvā šajā spēlē bija 10 režģi aka nepilngadīgie + vēl divi kas tikai šogad officiāli var veikalā iegādāties alu un cīgas. Cik Liepājai!?! NEVIENS!!
Un tavas dāmas nespēj apspēlēt šādu komandu un tu vēl te pīksti par to, ka viņiem sastāvā ir 8 krievu junioru līgas trešās/ceturtās maiņas spēlētāji (izņemot to pašu Svaru, kas gan arī spēlētu trešajā maiņā, ja Zīle un Balinskis lielāko daļu sezonas nepavadītu Dinamo), kas šajā līgā ieņēma godpilno pēdējo vietu...
Labāk būtu pajautājis cik sezonas atpakaļ Undelis bija rezultatīvākais LHV spēlētājs un cik sezonas pēc kārtas tas pats Diļevka viņu ir apsteidzis vai ar tu ar superzvaigni Undeli domāji to, ka viņš vienatnē var apspēlēt visu tavu vēju pilsētas dāmu meistakomandu!?!
Tad nākamsezon varbūt šamām vajag pieteikties sieviešu līgas turnīrā, savādāk SHK Laimai tur galīgi nav konkurences, bet tavas daiļavas varbūt beidzot to viņām spēs sagādāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-10 13:44, pirms 7 gadiem
Vienalga, kas kur spēlējis un kas kad ir bijis, bet šogad Liepaja playofos demonstrē antihokeju. Sū*s ne spēle, plānā galdiņa urbšana.