Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kosuškins: "Spēlētāji sākuši saprast, kāda veida basketbolu treneris sagaida"

Andrejs Siliņš

Kosuškins: "Spēlētāji sākuši saprast, kāda veida basketbolu treneris sagaida"
Jevgēnijs Kosuškins un Jānis Gailītis
Foto: Vladislavs Proškins, f64

"Protams, tāpat kļūdas gadās, bet neapšaubāmi, ka ir daudz labāk nekā sezonas sākumā. Komanda zina, ko no tās prasa, un zina, kā rīkoties," intervijā kluba mājaslapā saka Rīgas VEF galvenā trenera asistents Jevgēnijs Kosuškins.

"Nav tādu spēļu, kuras var izvēlēties - kad spēlēsim, kad nespēlēsim. Katrai spēlei ir liela nozīme," Kosuškins raksturo VEF komandas stāvokli šajā sezonas posmā. "Galvenais ir panākt to, lai komandas intereses būt prioritārās. Tā, lai komandas interesēs katrs atdod daļiņu no sevis. Komandā ir izveidojusies laba atmosfēra, tā kā ar to nevajadzētu būt problēmām.[..] Spēlētāji ir sākuši saprast, ko galvenais treneris no viņiem grib – kāda veida basketbolu sagaida. Protams, tāpat kļūdas gadās, bet neapšaubāmi, ka ir daudz labāk nekā sezonas sākumā. Komanda zina, ko no tās prasa, un zina, kā rīkoties."

"Pēc savas pieredzes varu teikt, ka aprīlis ir tas mēnesis, kad kaut kas tāds varētu būt," treneris atbild uz jautājumu par to, kā pavasaris ietekmē komandas sniegumu. "Taču, cik redzu, šajā komandā nav tādu basketbolistu, kas gaida ātrākas sezonas beigas, lai tikai dotos atpūtā. Protams, tas ir arī mūsu, treneru, uzdevums, lai noturētu spēlētāju koncentrēšanos un gatavību spēlēt vajadzīgajā laikā."

Intervijā Kosuškins stāsta arī par savu spēlētāja un trenera karjeru, darbu jaunatnes izlasēs, atceras deviņdesmitos basketbola laukumā un ārpus tā, kā arī pauž apņēmību beidzot tikt pie augstākā kaluma godalgas: "Jāuzvar beidzot kādā turnīrā! Jābeidz krāt sudraba godalgas un jānomaina tās pret zeltu!"

Visu interviju iespējams lasīt šeit: Jevgēnijs Kosuškins: galvenais, lai komandas...

     [+] [-]

, 2015-03-10 15:12, pirms 9 gadiem
Laba intervija!

Ja runājam tieši par to sniegumu utt. tad pašreizējais VEF pārliecinoši uzvarētu to VEF, kas bija sezonas sākumā, kad bija spēle saraustīta, daudzi nebija iejutušies vēl komandā utt.

Cerams, ka ar u18 izlasi izcīnīs augstākā kaluma godalgas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-10 19:13, pirms 9 gadiem
lol vienu spēli uzvarēja pret vienu no sliktākajām komandām plus daudzi spēlētāji nebija un tagad priecājās taka CSKA būtu vinnējuši

  +1 [+] [-]

, 2015-03-10 19:41, pirms 9 gadiem
tinnie tempah rakstīja: lol vienu spēli uzvarēja pret vienu no sliktākajām komandām plus daudzi spēlētāji nebija un tagad priecājās taka CSKA būtu vinnējuši
Kur Tu ko tādu izlasīji?
Runa ir par saspēli utt. nevis uzvarētām spēlēm