Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ronaldu gūst divdesmitos vārtus un palīdz "Juventus" uzvarēt

Ints Megnis
Ints Megnis

Ronaldu gūst divdesmitos vārtus un palīdz "Juventus" uzvarēt
Turīnas "Juventus" futbolisti saka paldies līdzjutējiem pēc uzvaras. Foto: AFP/Scanpix

Portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu svētdien iesita savus divdesmitos vārtus šosezon, palīdzot Turīnas "Juventus" komandai Itālijas A sērijas futbola čempionāta spēlē ar rezultātu 3:0 (1:0) viesos droši pieveikt "Sassuolo".

Rezultātu atklāja Sāmi Hedīra, kurš vārtos trieca atlēkušo bumbu, kad Ronaldu raidījums tika atsists. Savukārt 70. minūtē izcēlās arī pats Ronaldu, kurš bumbu raidīja vārtos ar galvu pēc Miralema Pjaniča stūra sitiena. "Juventus" komanda uzvarējusi devīto izbraukuma maču pēc kārtas, kurā Ronaldu gūst vārtus.

Savukārt punktu mačam pielika uz maiņu iznākušais bijušais "Liverpool" pussargs Emre Džans, kurš bija rezultatīvs ar pirmo pieskārienu bumbai.

Ronaldu ir A sērijas rezultatīvākais spēlētājs ar 18 precīziem sitieniem, bet šosezon kopā visos turnīros viņš 31 spēlē izcēlies ar 20 sitieniem. A sērijā šosezon 23 spēlēs "Juventus" komanda guvusi 20 uzvaras un trīs reizes cīnījusies neizšķirti, pārliecinoši tiecoties pēc astotā A sērijas titula pēc kārtas. Tās pārsvars pār tuvāko sekotāju "Napoli" pašlaik ir 11 punkti.

Čempionu līgas zonā svētdien iekļuva Bergāmo "Atlanta", kas ar 2:1 (0:1) mājās pieveica SPAL, uzvaras vārtus gūstot Duvanam Sapatam, kurš 12 spēlēs izcēlies ar 18 precīziem sitieniem. Tikmēr "AC Milan" ar rezultātu 3:0 (2:0) mājās droši uzvarēja "Cagliari".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2019-02-11 12:55, pirms 5 gadiem
Tāda laba, kārtīga darba uzvara. Rugani savu līguma pagarinājumu gan centās nosvinēt ar kārtējo rupjo kļūdu, eh.. Gaidam atpakaļ Kjelīnī un Bonuči, tas būšot pavisam drīz. Khedira centīgs, žēl, ka neizmantoja visas iespējas.
Milānas faniem labs noskaņojums un pamatoti. Abi jaunieguvumi turpina priecēt un Milan sezonas TOP4 finišs izskatās daudz drošāks par Inter.
Es teiktu, ka Atalantai ir iespēja.
Forza Juve!