Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" pāris dienas pēc atlaišanas piesaista atpakaļ Dončiču uzraugošo Mežri

Ints Megnis
Ints Megnis

"Mavericks" pāris dienas pēc atlaišanas piesaista atpakaļ Dončiču uzraugošo Mežri
Salāhs Mežri un Luka Dončičs. Foto: Reuters/Scanpix

Jaunā Kristapa Porziņģa komanda Dalasas "Mavericks" svētdien parakstīja līgumu ar tunisiešu centru Salāhu Mežri, kuru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība tikai pāris dienas iepriekš bija atlaidusi. Mežri ir īpaši labas attiecības ar "Mavericks" komandu pārstāvošo slovēņu talantu Luku Dončiču.

Trešdien "Mavericks" spēles laikā veica darījumu, šķiroties no sava otra rezultatīvākā un lielāko algu saņemošā spēlētāja Herisona Bārnsa, bet no Sakramento "Kings" ieguva 2017. gada vasarā ar 15. numuru draftēto Džastinu Džeksonu, kā arī veterānu Zeku Rendolfu. Papildus maiņas darījumam "Mavericks" pavēstīja par 32 gadus vecā Mežri atlaišanu, lai atbrīvotu vietu sastāvā.

Mežri ir īpašu tuvas attiecības ar Dončiču. Pēc tunisieša atlaišanas Dončičs atzina, ka saprot biznesu, tomēr pauda neizpratni un vilšanos par to. Tagad, kad spēlētāju pāreju termiņš noslēdzies, "Mavericks" komanda pavēstījusi par līguma noslēgšanu ar Mežri, kurš līdz ar to atgriezies sastāvā.

2015. gada Eirolīgas čempions Madrides "Real" sastāvā Dalasā aizvada ceturto sezonu un šosezon sācis vienu no 16 spēlēm, vidēji 6,8 minūtēs gūstot 2,3 punktus. Viņš 2015./16. gada sezonā "Real" komandā pusgadu pavadīja kopā ar Dončiču un šosezon, slovēnim debitējot NBA, kļuvis par vienu no viņa vadošajiem mentoriem.

     [+] [-]

, 2019-02-11 00:10, pirms 5 gadiem
da fak?

     [+] [-]

, 2019-02-11 08:19, pirms 5 gadiem
mo taverna rakstīja: da fak?
Tak izlasi pirmo rindkopu,un sapratīsi kāpēc tā darīja.