Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons izlaidīs arī maču Toronto, varētu nespēlēt nedaudz ilgāku laiku

Rolands Eliņš

Girgensons izlaidīs arī maču Toronto, varētu nespēlēt nedaudz ilgāku laiku
Zemgus Girgensons
Foto: USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons vakar izlaida gan NHL kluba Bufalo "Sabres" treniņu, gan spēli, bet šodien tiek ziņots, ka viņš varētu palikt malā arī nedaudz ilgāku laiku nekā pāris dienas un pavisam noteikti izlaidīs nākamo maču pret Toronto.

"Sabres" treneris Dens Bailsma pēc šodienas treniņa norādīja, ka Zemgus Girgensons pamazām tuvojas brīdim, kad viņš varētu atgriezties ierastajā režīmā, taču tajā pašā laikā Bailsma atzina, ka sākotnējais traumas novērtējums varētu būt nedaudz neprecīzs. Sākotnēji tika ziņots, ka Girgensons būs atpakaļ kuru katru dienu, taču šobrīd, lai arī konkrēts atlabšanas termiņš netiek piesaukts, Bailsma izteicies, ka tas ir vairāk nekā pāris nākamo dienu jautājums.

Skaidrs ir tas, ka Girgensons nepiedalīsies arī nākamajā "Sabres" spēlē, kas parīt paredzēta izbraukumā pret "Maple Leafs". Uzreiz pēc tam nākamajā dienā Bufalo komanda jau savā laukumā uzņems "Canucks", un arī šajā mačā Girgensona dalība ir uz jautājuma zīmes. Viņa nespēlēšanas oficiālais iemesls ir ķermeņa vidusdaļas savainojums

Girgensonam mačs pret Toronto būs tikai otrais izlaistais šosezon. Girgensons aizvada savu ceturto sezonu NHL un vēl ne reizi nav pabeidzis sezonu ar vairāk nekā 71 maču no 82 iespējamajiem (70, 61 un 71 spēle pirmajās trīs sezonās).

Savukārt "Sabres" pēdējās septiņās spēlēs ieguvusi tikai piecus punktus un Austrumu konferencē atkāpusies uz priekšpēdējo vietu. Pa 54 punktiem ir gan Bufalo, gan Tampabejas, gan Detroitas komandām. Šodienas treniņā turklāt "Sabres" neveiksmju sarakstu papildināja Koudija Fransona trauma. Ripa viņam trāpīja neveiksmīgi pa pēdu, un vismaz šīs nedēļas nogales spēles nāksies izlaist.

     [+] [-]

, 2017-02-10 19:18, pirms 7 gadiem
Bez Girgensona grūti ies, to pierādija arī iepriekšējā spēle.
Slēpts komentārs: Maikl30

  +1 [+] [-]

, 2017-02-10 20:04, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: kartejais klauns... var padomar Girgensou viegli gaja
Ievēroju, ka Tev patīk visus par klauniem saukāt, acīmredzot, tas Tev tuvs vārds... Tava profesija? jeb iesauka skolā?

     [+] [-]

, 2017-02-10 20:37, pirms 7 gadiem
jo viņa ģimene ir ciirks

  +1 [+] [-]

, 2017-02-10 20:40, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Ievēroju, ka Tev patīk visus par klauniem saukāt, acīmredzot, tas Tev tuvs vārds... Tava profesija? jeb iesauka skolā?
Neizdevusies dzīve viņam , visu laiku , kur komentē ir manāms negatīvisms, neapmierinātība utt. kā arī citus apsaukā , aizskar utt. Ko padarīs, ka dzīve grūta, tad visādas replikas internetā uz citiem jāizgāž. Lai jau marinējas savā sulā cirka eksperts

     [+] [-]

, 2017-02-10 22:16, pirms 7 gadiem
No Girgenson no win