Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Biju šokēts par Fišera atlaišanu..."

Porziņģis: "Biju šokēts par Fišera atlaišanu..."
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

NBA komandas Ņujorkas "Knicks" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis izteicies, ka pēdējās dažas nedēļas viņam un komandai bijušas smagas, bet galvenā trenera Dereka Fišera atbrīvošanu no amata viņš nebija gaidījis.

"Es redzēju treneri [Dereku Fišeru] tieši pirms viņš devās un prom un atvadījos no viņa," pirmdienas notikumus atcerējās Kristaps Porziņģis. "Tajā brīdi biju šokēts, kad viņš pateica, ka vairs nebūs mans treneris. Viņš veltīja man dažus labus vārdus. Arī es esmu ļoti pateicīgs par to, ko viņš paveica manā labā, un to arī viņam pateicu."

"Dažas pēdējās nedēļas ir bijušas smagas. Neviens nav priecīgs, ikviens ir nomākts par zaudējumiem. Tomēr vienlaikus mēs cenšamies būs pozitīvi noskaņoti, lai gan tagad esam zaudējuši savu treneri," norāda Kristaps. "Mums bija jāpiedzīvo trenera nomaiņa arī pagājušajā sezonā "Sevilla" komandā, taču tas bija cits stāsts. Mēs savā ziņā to paredzējām. Šoreiz es to neparedzēju. Mēs jūtamies slikti, jo gājām laukumā un neizdarījām to, kas bija nepieciešams, lai uzvarētu."

"Knicks" prezidents Fils Džeksons intervijā MSG izteicies, ka Porziņģis ir viens no spēlētājiem, kurš ir noguris. "Manuprāt, viņš pārtrauca izspiest maksimumu no savas spēles. Viņš sāka izpildīt metienus, kas nebija labi sagatavoti. Metienus, kuri bija brīvi, bet nebija īstajā brīdī. Tādēļ cenšamies panākt, lai viņš atkal pieņemtu pareizos lēmumus un izdarītu metienus īstajā laikā."

"Kad viņš spēlēja Eiropā, viņam treneri mainījās pāris reizes sezonā. Viņš to saprot," saka Porziņģa komandas biedrs Saša Vujačičs. "Kā debitants viņš piedzīvo visus kāpumus un kritumus. Kristaps ir gudrs puisis. Viņš ātri mācās un šis ir viņa brīdis, lai izceltos. Neuztraucoties par K.P. Viņš pārāk mīl basketbolu, lai par viņu satrauktos."

Izmantotie resursi:
ESPN

 +24 [+] [-]

, 2016-02-10 13:33, pirms 8 gadiem
kļūdas tekstā viena pēc otras. acis tek ārā

 +12 [+] [-]

, 2016-02-10 13:34, pirms 8 gadiem
RESNAIS PUTNIŅŠ VASARĀ PIKOJAS rakstīja: kļūdas tekstā viena pēc otras. acis tek ārā
Vēl neesi pieradies pie Sportacentrs.com līmeņa?

     [+] [-]

, 2016-02-10 13:40, pirms 8 gadiem
"Manuprāt, viņš pārtrauca izspiest maksimumu no savas spēles. Viņš sāka izpildīt metienus, kas nebija labi sagatavoti. Metienus, kuri bija brīvi, bet nebija īstajā brīdī. Tādēļ cenšamies panākt, lai viņš atkal pieņemtu pareizos lēmumus un izdarītu metienus īstajā laikā."

Nesapratu, kas tad īsti nebija tie pareizie metieni? Tad jau 70% NBA spēlētāju pieņem nepareizos lēmumus, jo tikai žarī pa grozu 5. uzbrukuma sekundē, skrien viens pret 3 spēlētājiem ātrajā, kkur atdurās utml. KP jau met savus metienus manupraat diezgan konsekventi visu sezonu, iekrīt vai nē, tas, protams, cits jautājums.

 +11 [+] [-]

, 2016-02-10 13:42, pirms 8 gadiem
Tas ir kaut kas šausmīgs.. kā var lasīt kaut ko tādu? šeit nav lietots vienkārši google translate? Tak pārlabojiet tekstu..
Jāni Freimani - kauns..

  +3 [+] [-]

, 2016-02-10 13:42, pirms 8 gadiem
Viņš sāka izpildīt metienus, kas nebija labi sagatavoti. Metienus, kuri bija brīvi, bet nebija īstajā brīdī.
Vot jus man pasakat ludzu,ka kaut ko tadu var uzrakstit?Metiens ir pilniba brivs,bet nav istais bridi?

  +7 [+] [-]

, 2016-02-10 13:48, pirms 8 gadiem
Damn iztulkots pareiz no orginalteksta.Filam laikam ir sava valoda,ja vins vel beigas pasaka-know what I mean?

  +8 [+] [-]

, 2016-02-10 13:52, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņš sāka izpildīt metienus, kas nebija labi sagatavoti. Metienus, kuri bija brīvi, bet nebija īstajā brīdī.
Vot jus man pasakat ludzu,ka kaut ko tadu var uzrakstit?Metiens ir pilniba brivs,bet nav istais bridi?
Īstais brīdis - tas ir (d)zen. Metējam ir jābūt gatavam, viņam iekšā ir jābūt pilnīgam tukšumam, tā, ka viņš saņem bumbu un nemaz nemet, bet bumba iekrīt grozā. Ja metējs ir brīvs, saņem bumbu, šausmīgi grib iemest, lietu sasteidz - tad tas nebija īstais brīdis. Pat tad ne, ja bumba vienalga iekrita grozā. Tā, apmēram.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-10 13:55, pirms 8 gadiem
“Well, when he was in Europe, he changed a couple of coaches in a year," teammate and friend Sasha Vujacic said "So he knows the mindset. He is getting everything pretty much in his rookie year from highs and lows, and he is a very smart kid. He is learning very fast and it is his time now. It is his time to excel."

"Don’t worry about K.P.," Vujacic added "He’s good. He loves basketball too much to worry about him."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-10 14:29, pirms 8 gadiem
EsMesijaunEksperts rakstīja: Arii man Birojaa bija neliels izbriins
Bet Vujacic ir NYK legenda, vienmeer pec NYK efektigam epizodeem radot benchu operators raada vinu
Kas tas par biroju, kuru visu laiku piemini? Izskatās, ka gribi atdarināt Rietumu Vilcienu, bet tev intelekta tev ir krietni par maz. Vilciena trollismu vismaz bija interesanti lasīt, bet tu esi vienkārši tukšpauris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-02-10 14:38, pirms 8 gadiem
Un vsp. KP bija 2, nevis 3 bloki, viens tika ieskaitīts pēc vnk.labas darbības aizsardzībā, kur pretinieks izpildīja sarežģītu metienu caurgājienā, bet netrāpīja. Bloka tur nebija!

Pāris reizes esmu ievērojis, ka daži bloki tiek kaut kur piezīmēti klāt pēc tam, kad pretinieks iet ķermenī, bet sarežģīti aizmet garām, kaut gan KP bumbu neaizskar! Un tā ir ne tikai viņam, bet vsp.tādā kā tendence NBA.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-10 14:50, pirms 8 gadiem
Man prieks, ka KP neraugoties uz visiem Fila vārdiem, iebāž viņam sejā vidēji 19 p pēdējās 3 spēlēs ar diezgan augstu realizācijas procentu

  +2 [+] [-]

, 2016-02-10 15:01, pirms 8 gadiem
EsMesijaunEksperts rakstīja: Es Esmu Eksperts!!! Neko neatdarinu, esmu neatkariigais Eksperts un analiitikis. Tikko paeedu grikus ar girosinu un iedzeeru lipton teeju ar medu, ko tu???
Nu re, atkal it kā centies visu darīt kā Vilciens, bet man pat nekādu šaubu nav, ka tu neesi cits viņa profils, pat nekāda sakara tev ar viņu nav.
Pārāk vienkārši, bez jebkādas glances, primitīvi. Bet tu jau esi krietni par stulbu, lai saprastu, cik klases pārāks par tevi ir Vilciens. Tā bija troļļošana ar stilu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-10 17:04, pirms 8 gadiem
Kurdt rakstīja: “Well, when he was in Europe, he changed a couple of coaches in a year," teammate and friend Sasha Vujacic said "So he knows the mindset. He is getting everything pretty much in his rookie year from highs and lows, and he is a very smart kid. He is learning very fast and it is his time now. It is his time to excel."


"Don’t worry about K.P.," Vujacic added "He’s good. He loves basketball too much to worry about him."
Paldies. Tieši taisījos pameklēt tekstu angliski, jo raksta autors tiešām pazaudējies tulkojumā

  +2 [+] [-]

, 2016-02-10 17:17, pirms 8 gadiem
EsMesijaunEksperts rakstīja: Vins trollo, kamer es analizeeju. Tas muus ari atskir
Kļūdies. Viņam ir smadzenes, tev nav, tur arī visa atšķirība. Baigi daudz komentējies, centies atdarināt Vācieša izteikumus, bet ļoti garlaicīgi, patiešām. Kā average tīnis, kas baigi daudz raksta un grib izcelties. Bez jebkādas izdomas. Garlaicīgi.

     [+] [-]

, 2016-02-10 17:30, pirms 8 gadiem
Puertoriko rakstīja: Kļūdies. Viņam ir smadzenes, tev nav, tur arī visa atšķirība. Baigi daudz komentējies, centies atdarināt Vācieša izteikumus, bet ļoti garlaicīgi, patiešām. Kā average tīnis, kas baigi daudz raksta un grib izcelties. Bez jebkādas izdomas. Garlaicīgi.
Pēdējais Vācietis

     [+] [-]

, 2016-02-11 12:21, pirms 8 gadiem
Da labi, Vujačičs savulaik bija ļoti labs. Tagad kaut kā panīcis, bet nu zelta kalnus nerauš. Bet nu mikroklimatu uztur labu, žēl ka vairs tas trulis viņam neiet.