Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" atjaunojusi interesi par "Chelsea" uzbrucēju Viljanu, sarunās iesaistot arī Malkomu

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

"Barcelona" atjaunojusi interesi par "Chelsea" uzbrucēju Viljanu, sarunās iesaistot arī Malkomu
Viljans. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

"Barcelona" klubs pēc izmisīgiem centieniem vasarā dabūt "Chelsea" futbolistu Viljanu atjaunojusi interesi par viņu, taču šoreiz pretī varētu tikt dots arī nesen nopirktais Malkoms, vēsta "Sky Sports".

“Sky Sports” avoti ziņo, ka Spānijas čempione “Barcelona” atjaunojusi interesi par “Chelsea” uzbrucēju Viljanu, kurš pagaidām nav aizvadījis veiksmīgu sezonu. Katalāņu klubs esot gatavs piedāvāt naudas summu un nesen nopirkto brazīlieti Malkomu. Cits medijs “Mail” vēsta, ka šīs pārejas vērtība bez spēlētājam varētu būt ap 50 miljoniem eiro.

Šovasar “Chelsea” saņēma trīs piedāvājumus no “Barcelona” kluba par 30 gadus veco brazīliešu spēlētāju, lielākajam sasniedzot pat 60 miljonus, taču visi tika noraidīti, un Viljans palika Anglijas galvaspilsētā. Tomēr šī sezona viņam nav bijusi sekmīga, jo Premjerlīgā gūti vien divi vārti, par ko Maurīcio Sarri nevar būt apmierināts.

Malkoms “Barcelona” vienībai pievienojās vasarā par nedaudz vairāk nekā 40 miljoniem, taču viņam nav izdevies tikt pie nozīmīgas lomas komandā, piedaloties tikai piecās La Liga spēlēs, no kurām tikai vienā devās sākumsastāvā.

“Chelsea” jau ieguvusi nākamajai sezonai labās malas uzbrucēju Kristianu Pulisiču no Dortmundes “Borussia”, taču klubs pēc tam ir turpinājis izrādīt lielu interesi arī par citiem uzbrukuma spēlētājiem. Par tās smailes uzbrucēju Alvaro Moratu lielu interesi izrādījušas vairākas Spānijas komandas, un, visticamāk, ka spānis pametīs Londonu tuvākajā laikā vismaz uz īri. Pirms atdošanas viņu citai komandai “Chelsea” vēlās atrast aizvietotāju, par kuru varētu kļūt pieredzējušais “Milan” futbolists Gonsalo Igvains, kurš, ja dosies uz Angliju, tad arī īrē ar iespēju klubam spēlētāju izpirkt.

Izmantotie avoti:
https://www.dailymail.co.uk/sport/f...

     [+] [-]

, 2019-01-11 00:26, pirms 5 gadiem
kaapeec shie murgi jaapaarpublicee? nu kaads Malkoms un kaadi 50 mio??? daily mail ir iistais avots...

     [+] [-]

, 2019-01-11 04:36, pirms 5 gadiem
The Telegraph: Chelsea reject