Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keinam pieci punkti un rezultatīvākā spēle karjerā, "Blackhawks" iznīcina "Senators"

Keinam pieci punkti un rezultatīvākā spēle karjerā, "Blackhawks" iznīcina "Senators"
Patriks Keins
Foto: Sipa USA/Scanpix

Aizvadītajā naktī „Blackhawks” sagrāva „Senators” ar 8:2 Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā. Par mača labāko spēlētāju kļuva Patriks Keins, kurš piedalījās piecos no astoņiem vārtu guvumiem.

Vašingtonas „Capitals” ar 3:1 uzveica Vankūveras „Canucks”, svinot desmito mājas uzvaru pēc kārtas. Par vienu no spēles varoņiem kļuva uzvarētāju vārtsargs Filips Grubauers, kurš atvairīja 37 metienus. Lai gan tieši „Canucks” atklāja rezultātu pēc Daniela Sedina labas spēles vārtu priekšā, mača turpinājumā trīs ripas pēc kārtas ielidoja viesu vārtos – atzīmējās Džons Karlsons, Lars Elerss un Jevgeņijs Kuzņecovs. Tiesa, pēc krievu uzbrucēja metiena pie ripas pieskarās „Canucks” spēlētājs, ieraidot to savos vārtos.

Čikāgas „Blackhawks” sagrāva Otavas „Senators” ar 8:2. Lielais pārsvars tika iegūts otrajā periodā, kad pie rezultāta 1:0 „Blackhawks” guva trīs vārtus četru minūšu laikā un panāca 4:0. Pēc 40 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija 6:2, bet noslēdzošajā periodā vēl divas ripas ielidoja „Senators” vārtos – 8:2. Rezultatīvāko spēli karjerā aizvadījis uzbrucējs Patriks Keins, kuram vieni vārti un četras piespēles, savukārt divus vārtus guva Niks Šmalcs un Džonatans Teivss.

Karolīnas „Hurricanes” ar 4:5 piekāpās Tampabejas „Lightning”. Pēc divām trešdaļām bija neizšķirts 3:3, trešā perioda vidū nevienā nepiesegts Džeiks Dočins panāca 3:4, savukārt savus trešos vārtus spēlē guva Tailers Džonsons – 3:5, uz ko „Hurricanes” spēja atbildēt tikai ar Eliasa Lindholma vārtiem, spēlējot sešatā pret pieciem.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 11. janvāri ar divām spēlēm

NHL spēles, 10. janvāris

SpēleRezultāts
Jets – Sabres7:4
Canucks – Capitals1:3
Blackhawks – Senators8:2
Hurricanes – Lightning4:5
Panthers – Blues7:4
Oilers – Predators1:2
Flames – Wild3:2 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...