Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blaus pieticīgs, "Czarni Słupsk" pārtrauc neveiksmju sēriju Polijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Blaus pieticīgs, "Czarni Słupsk" pārtrauc neveiksmju sēriju Polijā
Lauris Blaus
Foto: Czarni Słupsk Facebook

Polijas čempionātā tikai otro uzvaru pēdējās 12 spēlēs izcīnījusi Laura Blaua "Czarni Słupsk", kas šovakar ar rezultātu 82:73 mājās apspēlēja Gdiņas "Asseco".

Izšķirošā šajā mačā izrādījās pēdējā ceturtdaļa, kurā mājiniece bija pārāka ar 26:17. Ar fantastisku sniegumu izcēlās "Czarni Słupsk" amerikāņu leģionārs Drū Brendons, kurš iekrāja 28 punktus, savāca 17 atlēkušās bumbas, kā arī iedeva 11 rezultatīvas piespēles.

Latviešu basketbolists Lauris Blaus laukumā pavadītajās 17:08 minūtēs guva divus punktus (0/5 - 2p., 2/2 - s.m.), savāca septiņas atlēkušās bumbas un iedeva vienu rezultatīvu piespēli. Jāatzīmē, ka tika bloķēti divi Blaua izdarītie metieni.

"Czarni Słupsk" šī bija piektā uzvara 17 spēlēs, kas komandai Polijas čempionāta kopvērtējumā ļauj ierindoties 15. vietā 17 komandu konkurencē.

Savukārt Rumānijas čempionātā ar 21:35 minūtēs ar sešus punktus (1/3 - 2p., 1/3 - 3p., 1/2 - s.m.) guvis Ernests Kalve, kura Galacas "Phoenix" izbraukumā atzina "SCM Craiova" pārākumu - 84:93. "Phoenix" ar bilanci 6-5 saglabā septīto pozīciju.

Latviešu basketbolistam bez sešiem punktiem arī deviņas bumbas zem groziem, sešas rezultatīvas piespēles, četras kļūdas, divi bloķēti metieni, kā arī trīs piezīmes.