Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" Jaungada ballē Fisenko piekāvis komandas biedru Stasu

Andrejs Siliņš

"Avangard" Jaungada ballē Fisenko piekāvis komandas biedru Stasu
Mihails Fisenko (vidū)
Foto: Sputnik / Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" Jaungada pasākuma laikā sakāvušies divi komandas biedri Mihails Fisenko un Andrejs Stass, vēstī sport.business-gazeta.ru.

Informācija par kautiņu komandas pasākumā nopludināta kādā sporta blogā, bet business-gazeta.ru pēc tam saņēmusi apstiprinājumu par notikušo no vārdā neatklāta avota. Fisenko esot piekāvis Stasu, salaužot viņam degunu. Tāpat cietusi Stasa sieva Valērija, kas iejaukusies, cenšoties apturēt nesaskaņas un saņēmusi sitienu no aizsarga Maksima Čudinova.

Drīz pēc incidenta izsaukta ātrā palīdzība, bet nākamo maču Stass aizvadīja ar aizsargmasku uz lauztā deguna.

27 gadus vecais Fisenko šosezon veselības problēmu dēļ piedalījies vien 33 mačos, izceļoties ar trim vārtu guvumiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Baltkrievijas izlases kapteinis Stass 48 spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles.

"Avangard" saistībā šis nav vienīgais negatīvais notikums šosezon - iepriekš 16 komandas spēlētāji vērsās pie kluba prezidenta ar sūdzībām pret galvenā trenera Andreja Skabelkas darba metodēm. Pagaidām gan baltkrievu speciālists darbu saglabājis.

"Avangard" ar 80 punktiem 49 spēlēs ieņem otro pozīciju Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
sport.business-gazeta.ru

     [+] [-]

, 2018-01-10 19:17, pirms 6 gadiem
Nu jā, slāvi dod. Pat Vaļa atrāvās. Pasākums izdevies!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-10 19:41, pirms 6 gadiem
Bjot, značit ļubit

     [+] [-]

, 2018-01-10 19:55, pirms 6 gadiem
Vai tad Skabelku neatlaida ?

  +1 [+] [-]

, 2018-01-10 20:23, pirms 6 gadiem
Cudinovs no SKA tomer naacis, tur taadi tiek augsti verteti