Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Video: Strēlnieks un ''Spartak'' piedzīvo zaudējumu VTB līgā

Egils Broks
Egils Broks
Vakar VTB līgā zaudējumu piedzīvoja Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Sanktpēterburgas ''Spartak'', kura spēles galotnē atzina Čehijas Nimburgas CEZ pārākumu - 73:74. Strēlnieks laukuma pavadīja 15 minūtes un 44 sekundes, šajā laikā atzīmējoties ar diviem punktiem.
Vērtējums:

  -4 [+] [-]

, 2012-01-10 21:50, pirms 12 gadiem
Strēlnieks Ventspilī palicis par neko. degradēja pilnīgi visu savu potenciālu. Ventspils šo spēlētāju izaudzināja un arī noraka. Protams, viņš spēlē Spartak, epizodiski, bet tik pat labi varēja stabili spēlēt Eirolīgā. Redz ventiši izdomāja nepalaist.

     [+] [-]

, 2012-01-10 23:00, pirms 12 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Strēlnieks Ventspilī palicis par neko. degradēja pilnīgi visu savu potenciālu. Ventspils šo spēlētāju izaudzināja un arī noraka. Protams, viņš spēlē Spartak, epizodiski, bet tik pat labi varēja stabili spēlēt Eirolīgā. Redz ventiši izdomāja nepalaist.
Tu maz atceries kāds tam bija iemesls?
Toreiz viņu gribēja paņemt par tādā kapeikām, ka pat aizsūtot prom viņi paliktu reālos zaudētājos !

  +1 [+] [-]

, 2012-01-10 23:17, pirms 12 gadiem
Es spēli skatījos, un droši varu teikt, ka, ne pēc statistikas, ne šī video nevar spriest par Jāņa lomu komandā. Protams spēles laiks ir mazs, bet arī komandā pavadītais laiks ir vien divi nepilni mēneši. Un skatoties spēli man bija prieks par viņu!