Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Holts: ""Bullīšos" ļoti daudz esmu iemācījies no Jučera"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Holts: ""Bullīšos" ļoti daudz esmu iemācījies no Jučera"
Kriss Holts
Foto: Romāns Kokšarovs, f64/Sporta Avīze

Pirmdien "sauso" spēli pret Maskavas "Dynamo" (1:0) aizvadījušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kriss Holts atzina, ka pēc spēles nav jutis nogurumu, bet soda metienu atvairīšanā ļoti daudz iemācījies no sava komandas biedra Māra Jučera.

Par "sausajām" spēlēm

Pēc šodienas spēles esmu pilns enerģijas. Iepriekšējās divās reizēs biju noguris, tās bija smagā cīņā gūtas uzvaras. Komandas biedri un fani deva enerģiju. Iespējams, varētu uzreiz nospēlēt vēl vienu spēli. Jūtos lieliski! Gribu turpināt spēlēt.

"Bullīši"

Pat pēc divām pirmajām zaudētājam sērijām nejutos tik ļoti slikti. Pēc tam Peka manā vietā ielika Jučeru. Nevaru teikt, ka tāpēc esmu zaudējis pārliecību. "Bullīši" tiek trenēti katru dienu, tāpat arī pretuzbrukumi viens pret vienu. Biju ļoti priecīgs par to, ka šodien lieta nenonāca līdz pēcspēles metieniem. Neuzskatu, ka "bullīšu" sērija atspoguļo to, kura komanda konkrētajā spēlē bijusi labāka. Tā ir individuālā meistarība, kurā visu var izšķirt viens metiens.

Lai arī šajās sērijās mums ir vairāk zaudējumu nekā uzvaru, pārliecību par savām spējām neesam zaudējuši. Runāju ne tikai par sevi, bet arī par Jučeru. Pats neko citādāk treniņos neesmu darījis. Iespējams, kvantitāte devusi kvalitāti. Sergejs Naumovs palīdz ar padomu, bet patiesībā vairāk esmu iemācījies no Māra. Man ļoti patīk, kā viņš stāv vārtos, daudz skatos Jučera spēli "bullīšu" sērijās.

Šī bija pirmā reize, kad atvairīju divus soda metienus spēles laikā. Šķiet, pirmo reizi viena mača laikā man nācās divus atvairīt. Ja kas tāds būtu atgadījies iepriekš, atcerētos.

Atzīst kļūdu spēlē pret SKA

Pēc neveiksmīgas spēles, kāda bija ar SKA, nebija grūti spēlēt. Pilnībā atzīstu savu vainu plaši apspriestajos zaudētajos vārtos. Uzreiz pēc spēles par to aizmirsu un koncentrējos nākamajam mačam. Pārliecību tā neveiksme neietekmēja. Biju gatavs šodienas spēlei, ja treneri man uzticētos. Spēles prātā paturu piecas sekundes. Tiklīdz pametīšu arēnu, jau domāšu par nākamo maču.

Leo Komarovs

Man ir lielas personīgās cīņas ar Leo Komarovu, kas aizsākās jau no pirmās spēles pret "Dynamo". Vienmēr viens otru ar nūjām bakstām. Ārpus laukuma esam labi draugi, bet uz ledus ir pavisam citādi. Kad tiesneši nozīmēja viņam mest soda metienu, biju pamatīgi uztraucies. Ja viņš iemestu, man katru dienu nāktos dzirdēt, ka viņš man iemeta "bullīti". Komarovs ir kā dzelonis. Pret Leo ir jautri spēlēt, viņš ir maza žurka. Fantastisks spēlētājs, man patīk, kā viņš spēlē un īsteno savu spēles plānu. Domāju, ka visi gribētu, lai viņš spēlētu mūsu komandā.

Špenglera kauss

Tā daļēji bija mana ideja, ka nespēlēšu finālā. Biju pateicis, ka ļoti vēlos spēlēt pret Kanādu. To spēli rādītu Kanādā... Iznāca tā, ka mums ar Kanādu būtu iespēja spēlēt pusfinālā, tāpēc pateicu, ka gribu pusfinālu. Taču kanādieši zaudēja Volfsburgai, man nācās pusfinālā spēlēt pret vāciešiem. Māris nospēlēja labi, taču visai komandai nepaveicās. Domāju, ka turnīrs kopumā bija labs. Mums sastāvā bija daudz izmaiņu – savainojumi un jauniņie. Ļoti vēlējāmies uzvarēt, taču neizdevās.

Daži komandas biedri bijuši apvainojušies par Davosas kalnos tapušo video? Sākumā daži bija noraizējušies par video saturu, bija arī pārmetumi par to, ka tāds video varētu sabojāt komandas imidžu. Teicu, lai noskatās video, kas ir stāsts par to, kā hokejisti ar savām ģimenēm un komandas biedriem jauki pavada brīvo laiku. Neviens neuzvedās bezatbildīgi. Mums taču jau nākamajā dienā bija spēle. Visi ir profesionāļi.

Zinu, ka agrāk šai komandai ir bijušas problēmas ar disciplīnu, taču šī grupa ir kārtīga. Treneri bija klāt, viss tika kontrolēts. Vēlējos faniem mūs parādīt ārpus hokeja laukuma. Alus iedzeršanā neko sliktu nesaskatu. Protams, katram ir tiesības uz savu viedokli un var rasties nepareizi priekšstati. Tāpat kā vienmēr būs heiteri. Ja lasījāt komentārus pie tā video, vairums ir pozitīvi.

Mūzikas jaunumi

Šobrīd nekā aktuāla nav. Mēģināju tikt pie iespējas kaut ko uzdziedāt Zvaigžņu spēlē, taču laicīgi nesaņēmu atbildi. Tagad jau vairs nav laika tam sagatavoties. Šosezon vairāk spēlēju hokeju, tāpēc mūzika aizgājusi otrajā plānā. Vakar redzēju Youtube vienas hokeja fanes izpildīto Keitijas Perijas dziesmu. Alise Baumane ir ļoti talantīga! Šķiet, esmu pat viņu saticis "Arēnā", un viņa man prasījusi uzdziedāt kopā. Varbūt sanāks kaut ko noorganizēt kopā ar faniem. Vai mūsu fotogrāfu Kasparu, viņš spēlē bungas. Šobrīd visa uzmanība koncentrēta hokejam. Kad nodrošināsim iekļūšanu "play off", varbūt tad...

1 2 36 komentāri

 +39 [+] [-]

, 2012-01-10 12:33, pirms 12 gadiem
Holtam izdevās dienas frāze manā skatījumā ... Pret Leo ir jautri spēlēt, viņš ir maza žurka... un tā arī ir!!

 +34 [+] [-]

, 2012-01-10 12:33, pirms 12 gadiem
Leo ir kā skabarga RD spēlētāju (un arī fanu) pakaļās! Labi,ka šoreiz to izdevās izraut!

 +25 [+] [-]

, 2012-01-10 12:35, pirms 12 gadiem
Kad Dinamo ir bijis problēmas ar režīmu neatceros , varbūt kāds var pastāstīt?

 +24 [+] [-]

, 2012-01-10 12:36, pirms 12 gadiem
Leo ir šķiet vienīgais no tā saucamajiem riebīgajiem spēlētājiem kurus fani neieredz, bet kuru tiešām gribētu redzēt arī RD rindās

 +17 [+] [-]

, 2012-01-10 12:39, pirms 12 gadiem
eDzuliC rakstīja: Leo ir šķiet vienīgais no tā saucamajiem riebīgajiem spēlētājiem kurus fani neieredz, bet kuru tiešām gribētu redzēt arī RD rindās
Man Ribins liekas daudz kaitinošāks

 +20 [+] [-]

, 2012-01-10 12:42, pirms 12 gadiem
Maneejs rakstīja: Man Ribins liekas daudz kaitinošāks
Ribins ,labāk, lai ir citā komandā, lai varam viņu iebortēt kārtīgi ;D

  +9 [+] [-]

, 2012-01-10 12:42, pirms 12 gadiem
Es arī kaut kā neatceros,nu vienīgi Masaļskis ar saviem pigoriem vienreiz izcēlās,bet tā nekas prātā nenāk.

 +80 [+] [-]

, 2012-01-10 12:44, pirms 12 gadiem
Nu un runājot par Krisa video no Davosas -tas vienkārši bija brīnišķīgs savā cilvēciskumā un redzes skatpunktā ne no ledus laukuma!!!Nu ,ja kāds tur saskatīja kaut kādu ''pļēgurošanu'',vai baigo uzdzīvi ,tad tā jau ir viņa paša aprobežotības pakāpe. Tur viss bija pa skaisto un baudāmi!

  +9 [+] [-]

, 2012-01-10 12:48, pirms 12 gadiem
Sakarā ar disciplīnu, runa noteikti par Hartiganu un Elisonu...

Jauka intervija, paldies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-01-10 12:52, pirms 12 gadiem
superatlets rakstīja: Kad Dinamo ir bijis problēmas ar režīmu neatceros , varbūt kāds var pastāstīt?
Vai tik Holts nedomāja to reizi, kad Elissonam tika pārmests par to, ka šamējais pāris reizes tika pieķerts barčikā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +15 [+] [-]

, 2012-01-10 13:06, pirms 12 gadiem
Fox__ rakstīja: Sametamies murdam!
Tēlosi lasi???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-01-10 13:21, pirms 12 gadiem
csmanrules rakstīja: Sakarā ar disciplīnu, runa noteikti par Hartiganu un Elisonu...

Jauka intervija, paldies!
un Hossu... ar vēl dažu labu mūsējo

 +11 [+] [-]

, 2012-01-10 14:02, pirms 12 gadiem
virsrakstam vajadzeja but - Holts:''Komarovs ir maza žurka'

     [+] [-]

, 2012-01-10 14:04, pirms 12 gadiem
eDzuliC rakstīja: Leo ir šķiet vienīgais no tā saucamajiem riebīgajiem spēlētājiem kurus fani neieredz, bet kuru tiešām gribētu redzēt arī RD rindās
Tad jau labāk Radulovu...

 +11 [+] [-]

, 2012-01-10 14:09, pirms 12 gadiem
palasot komentārus, cik ļoti mums patīk viens otrs "žurka" izveidoju pretinieku ideālu uzbrucēju trijnieku, kurš liktu RD un to faniem "papriecātos" ne pa jokam, tad nu piemērs..
Maxim Rybin-Geoff Platt-Leo Komarov
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-10 14:56, pirms 12 gadiem
Tā tik turpinam,drīz būsim stabili play off!!
Slēpts komentārs: Meric
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-10 15:47, pirms 12 gadiem
eDzuliC rakstīja: Leo ir šķiet vienīgais no tā saucamajiem riebīgajiem spēlētājiem kurus fani neieredz, bet kuru tiešām gribētu redzēt arī RD rindās
es vēl pievienotu Plattu no Minskas

  +5 [+] [-]

, 2012-01-10 15:55, pirms 12 gadiem
Meric rakstīja: Sējējs visu tukšo leģionāru vietā varēja Komarovu nopirkt un lai pārējās maiņās spēlē mūsu jaunie, nebūtu sliktāk!!
Nu, nu, jaunos pēkšņi no MHL un BAČ līmeņa pēkšni iemest KHL nebūtu prātīgi. Žēl, ka Vargs un Lundmarks tikai epizodiski kaut ko parāda, bet nedomāju, ka jaunie, izņemot, varbūt, Upīti, kaut ko vairāk iespētu.

Mūžīgi jaunie Bukarts (95sp. 9+7), Džeriņš (62sp. 4+2) un Meija (111sp. 5+10) četrās sezonās tā arī neko iespaidīgu nav parādījuši. Var aizbildināties, ka spēles laiks ir tikai 8-9 minūtes, bet, lai to tāpat vien nedos, ir jāpierāda, ka ir pelnījis.

  +7 [+] [-]

, 2012-01-10 16:01, pirms 12 gadiem
:==//MACHETE// rakstīja: Leo ir pasaules čempions. Kas ir Holts?
es nu pilnīgi un galīgi neiebraucu, ko ar to gribēji pateikt? lol...nu nopontot kkā vēlējies? vai tad Holts ko sliktu par Leo teica? gribēji vnk izcelties ar savu pārgudrību....tik pat labi es varu pateikt, ka ni**ja neesi sasniedzis, tik vien kā sēdi un heitero

  +8 [+] [-]

, 2012-01-10 16:17, pirms 12 gadiem
RESPECT Chris Holt!!!!

     [+] [-]

, 2012-01-10 16:17, pirms 12 gadiem
gintsc rakstīja: palasot komentārus, cik ļoti mums patīk viens otrs "žurka" izveidoju pretinieku ideālu uzbrucēju trijnieku, kurš liktu RD un to faniem "papriecātos" ne pa jokam, tad nu piemērs..
Maxim Rybin-Geoff Platt-Leo Komarov
Neaizmirsti Mirasti, kurš taču ir tāds īsts vecis, un viņa klonus.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-10 16:54, pirms 12 gadiem
Vidziņš rakstīja: Nu un runājot par Krisa video no Davosas -tas vienkārši bija brīnišķīgs savā cilvēciskumā un redzes skatpunktā ne no ledus laukuma!!!Nu ,ja kāds tur saskatīja kaut kādu ''pļēgurošanu'',vai baigo uzdzīvi ,tad tā jau ir viņa paša aprobežotības pakāpe. Tur viss bija pa skaisto un baudāmi!
tieši tā !

  +5 [+] [-]

, 2012-01-10 17:23, pirms 12 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Neaizmirsti Mirasti, kurš taču ir tāds īsts vecis, un viņa klonus.
Runa ir par hokejistiem..

  +3 [+] [-]

, 2012-01-10 18:40, pirms 12 gadiem
patīkama intervija

  +4 [+] [-]

, 2012-01-10 19:54, pirms 12 gadiem
Un kaa Masalskis kaaju lauza?Atceraties?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-10 23:35, pirms 12 gadiem
Es nesaprotu, kapēc neviens no RD nav vēl joprojām pārmācījis, to Gnīdu-Leo Odu...,vai tiešām RD spēlē tikai "mīkstpēdiņi", kāds var man atbildēt...!?!
No manis tas Ods-Komorovs sen Snuķī būtu dabūjis...!!!!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-10 23:52, pirms 12 gadiem
Modžohēds rakstīja: Es nesaprotu, kapēc neviens no RD nav vēl joprojām pārmācījis, to Gnīdu-Leo Odu...,vai tiešām RD spēlē tikai "mīkstpēdiņi", kāds var man atbildēt...!?!
No manis tas Ods-Komorovs sen Snuķī būtu dabūjis...!!!!
..lūk tur arī ir atšķirības starp Tevi un profesionālu sportistu!

     [+] [-]

, 2012-01-11 00:19, pirms 12 gadiem
viesis 71 rakstīja: Un kaa Masalskis kaaju lauza?Atceraties?
drīzāk jau tas varētu būt domāts par Veskotu vai Novāku(neatceros kurš īsti tas bija),kas sabrauca ar mašīnu cilvēku un aiztinās,nu un vēl Masalska triks protams
1 2 36 komentāri