Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Pirmās biļetes uz 2021. gada PČ hokejā būs nopērkamas lielveikalā "Domina"

Ints Megnis
Ints Megnis

Pirmās biļetes uz 2021. gada PČ hokejā būs nopērkamas lielveikalā "Domina"
Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis un tirdzniecības centra "Domina" direktore Dina Bunce. Publicitātes foto

2021. gada pasaules čempionāta hokejā Rīgas spēles rīkojošā organizācija “Hokeja akadēmija” un tirdzniecības centrs “Domina Shopping” pirmdien parakstījuši sadarbības līgumu, kura ietvaros nākamo divu gadu laikā rīkos dažādas kopīgas aktivitātes, popularizējot šo prestižo sporta pasākumu. Kad sāksies biļešu tirdzniecība, pirmās divas dienas tās būs iespējams iegādāties vienīgi šajā lielveikalā.

Plānots, ka biļešu tirdzniecība sāksies 2020. gada oktobrī un pirmās divas dienas pēc biļešu tirdzniecības uzsākšanas tās uz Rīgas spēlēm būs nopērkamas tikai tirdzniecības centrā "Domina Shopping" (Rīgā, Ieriķu ielā 3).

"Hokejs latviešiem ir sirdī – to zina visa pasaule, jo tieši fani no Latvijas vienmēr izceļas ar savu patriotisko un izkopto jušanu līdzi. Tāpēc mums ir liels pagodinājums kļūt par mūsu cilvēkiem, pilsētai un valstij tik nozīmīga notikuma atbalstītāju un 2021. gada pasaules hokeja čempionāta oficiālo tirdzniecības centru. Vienlaikus partnerība ar pasaules čempionātu hokejā ir arī drošs pieteikums tam, ka "Domina" arvien vairāk fokusēsies uz sporta tematikai veltītiem pasākumiem," saka tirdzniecības centra direktore Dina Bunce. "Noslēdzot šo nozīmīgo sadarbības līgumu, varam droši teikt, ka "Dominas" tēma ir sports. Atbalstām un atbalstīsim sporta norises - arvien biežāk mūsu tirdzniecības centrā notiks dažādi informatīvi, iesaistoši un izklaidējoši sporta pasākumi.”

"Pēc nepilniem diviem gadiem Rīgā notiks grandiozi hokeja svētki – pilsēta uzņems pasaules labākos spēlētājus, trenerus, hokeja profesionāļus, simtus tūkstošus līdzjutēju no Latvijas un pasaules. Esmu pārliecināts, ka hokeja čempionāts tiks noorganizēts augstā līmenī, jau šobrīd norit aktīva darbu plānošana un ieceru realizācija. Tieši tādēļ mums ir nepieciešami labākie sadarbības partneri, lai kopā sasniegtu izvirzītos mērķus,” stāsta Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis.

85. pasaules čempionāts hokejā notiks 2021.gadā no 7. līdz 23.maijam un tas tiks aizvadīts divās valstīs – Latvijas galvaspilsētā Rīgā (Arēnā Rīgā) un Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā (Minsk-Arena). Rīgā notiks apakšgrupu spēles un ceturtdaļfināli, bet Minskā apakšgrupu mači, ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls. Rīga jau vienu reizi ir bijusi par mājvietu pasaules čempionātam hokeja A divīzijā - 2006.gadā no 5. līdz 21. maijam turnīrs notika "Arēnā Rīga" un "Skonto" hallē. Toreiz Latvijas izlase ieguva 10. vietu.

     [+] [-]

, 2019-12-09 15:46, pirms 4 gadiem
Spekulanti berzē rokas par šīm 2 dienām

     [+] [-]

, 2019-12-09 15:53, pirms 4 gadiem
zogs rakstīja: Spekulanti berzē rokas par šīm 2 dienām
Ja hokeja PČ beidzot ieviestu personalizētās biļetes, ka tas ir daudzos citos sporta pasākumos spekulācijas izbeigtos. French open mierīgi nopirku biļeti pāris dienu pirms mačiem, jo tev pērkot janorāda vārds uzvārds un personas kods, ja netiec vari atteikties no biļetēm un saņem naudu atpakaļ.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-09 16:04, pirms 4 gadiem
LAT spēļu biļetes pārdos pirmajā dienā.
Otrajā dienā Domina būs tukša ...

     [+] [-]

, 2019-12-09 16:12, pirms 4 gadiem
Tātad, lai uztaisītu PČ, LHF izveido īpašu SIA, kuru vada LHF amatpersona un kas ekskluzīvi sadarbojas ar amatpersonas sievu (minēšu, ka bez jebkāda konkursa vai cenu aptaujas). Paralēli, LHF iet pie valdības nama un čīkst publisku naudu? Ak, cik gaiša šī Kalvīša ēra! Īsts pretmets Kirovam.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-09 16:13, pirms 4 gadiem
Dominas apkārtnē jau būs saceltas teltis
jo nakšņot veikalā neļaus...

grūstīšanas... nevajadzīgas rindas... viss kā 20 gadus atpakaļ

     [+] [-]

, 2019-12-09 16:31, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: Dominas apkārtnē jau būs saceltas teltis
jo nakšņot veikalā neļaus...

grūstīšanas... nevajadzīgas rindas... viss kā 20 gadus atpakaļ
Ļauj piebilst un minēt - uz Latvijas izlases spēlēm biļetes sasniegs jaunu rekordcenu PČ vēsturē.

  +4 [+] [-]

, 2019-12-09 16:47, pirms 4 gadiem
Vēmiens nāk, ja nedzīvo Rīgā, tad ej na***.
Cilvēki no Liepājas, Balviem, Daugavpils, u.c. Jūs neesat pelnījuši biļetes, vai arī tērējiet naudu degvielai utt., lai nokļūtu vēl līdz dominai.
Sporta direktors Edgars Buncis E-pasts: edgars.buncis@lhf.lv
Domina direktore Dina Bunce. kas par sakritību.

     [+] [-]

, 2019-12-09 17:45, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: Dominas apkārtnē jau būs saceltas teltis
jo nakšņot veikalā neļaus...

grūstīšanas... nevajadzīgas rindas... viss kā 20 gadus atpakaļ
tur tak tilts, zem tā var tusēt

     [+] [-]

, 2019-12-09 18:04, pirms 4 gadiem
worse rakstīja: Vēmiens nāk, ja nedzīvo Rīgā, tad ej na***.
Cilvēki no Liepājas, Balviem, Daugavpils, u.c. Jūs neesat pelnījuši biļetes, vai arī tērējiet naudu degvielai utt., lai nokļūtu vēl līdz dominai.
Sporta direktors Edgars Buncis E-pasts: edgars.buncis@lhf.lv
Domina direktore Dina Bunce. kas par sakritību.
Latvija sastāv no RĪGAS un laukiem. Jau sen bija tas jāielāgo. Tad tādas muļķības nerakstītu!

     [+] [-]

, 2019-12-09 18:05, pirms 4 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Ļauj piebilst un minēt - uz Latvijas izlases spēlēm biļetes sasniegs jaunu rekordcenu PČ vēsturē.
Un ja gribēsi otrdienas vakarā noskatīties LAT pret NOR... tad bonusā būs jānopērk vēl 3 spēlēs ar slovēņu, dāņu, slovāku, mongoļu piedalīšanos... papildus biļetes uz nekam nevajadzīgām spēlēm maksās 150 eur... 😂😂😂

     [+] [-]

, 2019-12-09 18:08, pirms 4 gadiem
safitho rakstīja: Tātad, lai uztaisītu PČ, LHF izveido īpašu SIA, kuru vada LHF amatpersona un kas ekskluzīvi sadarbojas ar amatpersonas sievu (minēšu, ka bez jebkāda konkursa vai cenu aptaujas). Paralēli, LHF iet pie valdības nama un čīkst publisku naudu? Ak, cik gaiša šī Kalvīša ēra! Īsts pretmets Kirovam.
Vai šajā gadījumā konkurss būtu obligāts? Nezinu, tāpēc prasu.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-09 19:26, pirms 4 gadiem
Fullback rakstīja: Vai šajā gadījumā konkurss būtu obligāts? Nezinu, tāpēc prasu.
Atbilstoši likumdošanai gan jau nē - bet, ja Tu taisi pasākumu ar publisku naudu, tas būtu .. pieklājīgi. Citādi te LHF ar valsts atbalstu stutēs Dominas biznesu un agustākā līmeņa nepotismu, kas nav ok.

     [+] [-]

, 2019-12-09 21:53, pirms 4 gadiem
Debīla ideja!

     [+] [-]

, 2019-12-09 23:13, pirms 4 gadiem
Bunce droši vien Buncim sieva, ne? Tad jau var arī "uzvārīties".

     [+] [-]

, 2019-12-11 12:28, pirms 4 gadiem
Fullback rakstīja: Latvija sastāv no RĪGAS un laukiem. Jau sen bija tas jāielāgo. Tad tādas muļķības nerakstītu!
acīmredzot ārpus Rīgas neesi bijis.