Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" ar Kurucu rezervē apspēlē Denveru

Rolands Eliņš

"Nets" ar Kurucu rezervē apspēlē Denveru
Gerets Templs un Spensers Dinvidijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Bruklinas "Nets" saspringtā spēles galotnē ar 105:102 apspēlēja Denveras "Nuggets".

Rodions Kurucs bija atgriezies Bruklinas "Nets" spēles pieteikumā, taču laukumā šovakar sūtīts netika. "Nets" izmantoja desmit spēlētāju rotāciju, un Kurucs bija viens no trim rezervistiem, kuri laukumā nedevās. Kurucs šosezon piedalījies desmit "Nets" spēlēs, no kurām pēdējā bija novembra izskaņā, kad viņš nospēlēja vienu minūti pret "Celtics".

Bruklinai arī šoreiz nespēlēja Kairijs Ērvings, taču tieši bez viņa sastāvā "Nets" spējusi uzrādīt labākus rezultātus. "Nets" šī bija trešā uzvara pēc kārtas un iepriekšējo desmit spēļu laikā izdevies uzvarēt astoņas reizes. Tas palīdzējis "Nets" pacelt savu bilanci līdz 13-10 līmenim, turklāt šovakar tika pieveikta spēcīgā Denveras komanda, kurai tas bija tikai septītais zaudējums 21 spēlē.

Lielākoties līdzvērtīgi aizvadītajā spēlē uzvarētājs izšķīrās pēdējā minūtē. 30 sekundes pirms beigām Nikola Jokičs ar precīzu metienu izvirzīja Denveru vadībā 102:101, bet Bruklinai ļoti ātri izdevās atbildēt ar rezultatīvu Spensera Dinvidija caurgājienu. Denveras nākamo iespēju uzbrukumā neizmantoja Vils Bārtons, Bruklinai divus soda metienus iemeta Torīns Prinss, un "Nuggets" tāls pēdējo sekunžu tālmetiens palika bez rezultāta, Bruklinai uzvarot ar 105:102.

Bruklinai ar 24 punktiem rezultatīvākais bija Dinvidijs, bet 19 punktus pievienoja Džarets Alens, kuram arī 11 atlēkušās bumbas. Savukārt Denverai 24 punkti un 11 atlēkušās bumbas Jokiča rēķinā, kamēr Džamals Marejs iemeta 21 punktu.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com

  -1 [+] [-]

, 2019-12-09 00:40, pirms 4 gadiem
Kurucs vajag maiņu citādi viņš netiek pie spēlēšanas var nākt uz kādu vidēju team pieņemsim tur var Washington Wizzards

  +1 [+] [-]

, 2019-12-09 11:09, pirms 4 gadiem
Skumīgi redzēt kā 2K20 Kurucs tiek pie daudz minūtēm arī ar visu Durentu, bet dzīvē viss ir savādāk.. Jācer,ka aizmainīs

     [+] [-]

, 2019-12-09 11:56, pirms 4 gadiem
Gandriz jau noleja Malaci, izkapaja. Pedejo spelu laika ir loti Temple iepaticies. Tads nosverts speletajs.