Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

Krievijas Bobsleja federācija oficiāli iesaka bobslejistiem un skeletonistiem doties uz OS

Agris Suveizda

Krievijas Bobsleja federācija oficiāli iesaka bobslejistiem un skeletonistiem doties uz OS
Aleksandrs Zubkovs
Foto: EPA/Scanpix

Krievijas distanču slēpotāji un kamaniņu braucēji vienbalsīgi lēmuši par došanos uz 2018. gada olimpiskajām spēlēm Phjončhanā, bet Krievijas Bobsleja federācija un Krievija Skeletona federācija ieteikusi to darīt arī saviem sportistiem, vēsta ziņu aģentūra TASS.

Krievijas Bobsleja federācijas prezidents Aleksandrs Zubkovs sacīja, ka bobslejistiem un skeletonistiem ir dota "zaļā gaisma" dalībai olimpiskajās spēlēs: "Mums federācijā notika prezidijs, kurā tika pieņemts lēmums rekomendēt mūsu sportistiem braukt uz Dienvidkoreju."

"Esam nostādīti situācijā, kurā nākas piedalīties bez savas himnas un karoga, bet mums ir jāpierāda tēvzemes sporta spēks. Tagad kārta pieņemt lēmumu ir mūsu sportistiem, kuri Pasaules kausa laikā aizvadīs sapulci. Atsevišķi bobslejā un atsevišķi skeletonā," Zubkovs turpināja.

Arī Krievijas Snovborda federācija ir ieteikusi saviem sportistiem braukt uz olimpiskajām spēlēm, bet balsojumu jau ir veikuši gan distanču slēpotāji, gan kamaniņu braucēji, kuri pašlaik atrodas Pasaules kausa sacensībās. Kā vienā, tā otrā nometnē vienbalsīgi tika nolemts par piedalīšanos olimpiskajās spēlēs.

"Jā, mums būs ļoti smagi un bēdīgi piedalīties ne zem Krievijas karoga, bet jābrauc ir tik un tā. Pierādīsim krievu sporta spēku," līdzīgus vārdus kā Zubkovs sacīja Krievijas Kamaniņu sporta federācijas prezidente Natālija Garta. Jāpiebilst, ka diskvalificētais krievu skeletonists Aleksandrs Tretjakovs, kuram tika atņemts 2014. gada Soču olimpiskais zelts, publiski sacīja, ka joprojām nezaudē cerības doties uz Phjončhanu un ir gatavs tiesāties visās nepieciešamajās instancēs.

Izmantotie resursi:
Президиум Федерации бобслея России рекомендовал...
Вяльбе: российские лыжники проголосовали за...
Федерация сноуборда РФ рекомендовала...
Российские саночники единогласно проголосовали...

  +1 [+] [-]

, 2017-12-09 14:20, pirms 6 gadiem
lai nogaida līdz 12 . decembrim pirms sākt atkal kaut kādu sūdu runāt

  +3 [+] [-]

, 2017-12-09 14:33, pirms 6 gadiem
Huilo bija visžēlīgs un atļāva piedalīties, tagad neviena federācija vairs nebūs pret
ķērcošu idiotu bars kuras vada huilo

  +4 [+] [-]

, 2017-12-09 15:32, pirms 6 gadiem
Galvenais, ka krieviem vislaik kaut kas ir jāpierāda. Jāpierāda tēvzemes spēks utt. Tas taču ir kkāds iekšējais komplekss krieviem...mūždien kādam kkas jāpierāda

  +2 [+] [-]

, 2017-12-09 15:35, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Huilo bija visžēlīgs un atļāva piedalīties, tagad neviena federācija vairs nebūs pret
ķērcošu idiotu bars kuras vada huilo
Huilo tak pirms apmēram mēneša teica ,ka otro reizi tādu pazemojumu kā Rio necietīšot un nebraukšot uz OS ja nebūs sava karoga un himnas.