Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" divreiz atspēlē divu vārtu deficītu un izcīna septīto uzvaru pēc kārtas

Andrejs Siliņš

"Flyers" divreiz atspēlē divu vārtu deficītu un izcīna septīto uzvaru pēc kārtas
Foto: AP/Scanpix

Šī brīža garāko uzvaru sēriju Nacionālajā hokeja līgā (NHL) turpina Filadelfijas "Flyers" vienība, kas naktī uz piektdienu ar rezultātu 6:5 apspēlēja Edmontonas "Oilers", izcīnot savu septīto panākumu pēc kārtas.

Lai gan sešās iepriekšējās uzvarās komanda tikai reizi bija ielaidusi vairāk par vieniem vārtiem, šonakt tieši uzbrukums bija tas, kas ļāva izraut kārtējo panākumu. Viena no pagājušās nedēļas līgas zvaigznēm Stīvs Meisons šoreiz tika galā ar 28 no 33 pretinieku metieniem, un otrās trešdaļas sākumā pēc ielaistajiem vārtiem mazākumā "Flyers" atradās iedzinējos jau ar divu vārtu starpību (0:2).

Otrās trešdaļas otrajā pusē minūtes un 12 sekunžu laikā sekoja mājinieku uzplaiksnījums - Marks Sreits guva pirmos vārtus, nepilnu minūti pēc tam franču uzbrucējs Pjērs Eduards Belmārs ar saviem pirmajiem vārtiem sezonā atjaunoja neizšķirtu, bet 19 sekundes vēlāk Klods Žirū jau pirmo reizi vadībā izvirzīja "Flyers" (3:2). Vēl gan slovāks Andrejs Sekera līdz trešdaļas noslēgumam paspēja atkal izlīdzināt galvenos ciparus uz tablo (3:3), turklāt paveica to mazākumā.

Pēdējās trešdaļas sākumā "Oilers" guva divus vārtus pāris minūšu laikā, vēlreiz iegūstot divu vārtu pārsvaru, tomēr otrā labākā līgas komanda vairākumos "Flyers" izmantoja nākamo vairākuma iespēju, vienus vārtus atgūstot. Aptuveni astoņas minūtes pirms beigām Žirū ar saviem otrajiem vārtiem mačā un devītajiem sezonā panāca 5:5, bet pusotru minūti pirms mača beigu sirēnas austrietis Mihaels Rafls guva savus sestos vārtus sezonā un izvilka "Flyers" uzvaru - 6:5.

"Oilers" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, bet jau ceturtajā mačā pēc kārtas nespēja noturēt vadību. "Flyers" šis bija septītais panākums pēc kārtas, bet astoto komanda centīsies izcīnīt naktī uz svētdienu, mājās uzņemot Dalasas "Stars" vienību.

Citā mačā piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Kalgari "Flames", kas, pateicoties 2011. gada drafta devītā numura Dagija Hamiltona vārtiem otrajā pagarinājuma minūtē, ar rezultātu 2:1 viesos apspēlēja līgas pastarīti Arizonas "Coyotes". Mājinieku komandai šis bija jau sestais zaudējums pēc kārtas, un ar 21 punktu 26 mačos "Coyotes" atrodas gan Rietumu konferences, gan visas līgas pēdējā vietā.

NHL regulārā sezona, 9. decembris

SpēleRezultāts
Bruins - Avalanche2:4
Islanders - Blues3:2
Flyers - Oilers6:5
Canadiens - Devils5:2
Lightning - Canucks1:5
Panthers - Penguins1:5
Jets - Rangers1:2
Stars - Predators5:2
Coyotes - Flames1:2 P
Kings - Hurricanes1:3

     [+] [-]

, 2016-12-09 11:50, pirms 7 gadiem
Bet tas Giroux gols Lecienā bija vienkārši konfekte un Flyers visai neslikti spēlē kaut manējie šitā spēlētu ;/ atkal zaudējums Izbraukumā šadi Playoff mums neredzēt

  +2 [+] [-]

, 2016-12-09 12:08, pirms 7 gadiem
Ko trolleni tadi klusi pedeja laikaa? Aa, laikam tapec ka Sanokam 0+0 Paris speles jau

Flyers Oilers spele super Krosbijs turpina mest.

  +2 [+] [-]

, 2016-12-09 12:23, pirms 7 gadiem
Krosbijam 18 goli 21 spēlē. Neslikts ratio.

     [+] [-]

, 2016-12-09 13:39, pirms 7 gadiem
kino rakstīja: Krosbijam 18 goli 21 spēlē. Neslikts ratio.
Jaunais Čehs Pastrņaks arī tik pat sametīs.

     [+] [-]

, 2016-12-09 15:26, pirms 7 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Jaunais Čehs Pastrņaks arī tik pat sametīs.
Pastrnakam Lai Ari nepilnas, bet tomer tresaa sezona NHL jau, toties Lainem pirmaa tikai.