Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bertāns nespēlēs trīs nedēļas; dueļa ar Porziņģi nebūs

Bertāns nespēlēs trīs nedēļas; dueļa ar Porziņģi nebūs
Dairis Bertāns
Foto: acb.com

Latvijas izlases un Spānijas kluba "Bilbao Basket" aizsargs Dairis Bertāns aizvadītajā nedēļas nogalē ACB līgas spēlē guva savainojumu, kas liegs viņam iziet laukumā tuvākās trīs nedēļas, ziņo basketbolista pārstāvētais klubs.

Pagājušajā sestdienā "Bilbao Basket" guva uzvaru vietējā čempionāta pār Madrides "Estudiantes" (72:55), taču spēles trešajā ceturtdaļā labās kājas savainojumā iedzīvojās Dairis Bertāns. Pēc medicīniskajām pārbaudēm noskaidrojies, ka Dairim nāksies atlabt tuvākās trīs nedēļas, pirmdien paziņoja Bilbao klubs.

Jau rītvakar "Bilbao Basket" aizvadīs svarīgu spēli Eiropas kausā, viesos tiekoties ar franču "Elan Chalon". Šajā mačā Bilbao komandai nāksies iztikt arī bez rezerves centra Mamadu Samba, kurš palicis mājās ģimenes pieauguma dēļ. Savukārt ierindā pēc pāris nedēļu pārtraukuma atgriezies amerikāņu spēka uzbrucējs Džekijs Kārmaikls, kurš pēdējās nedēļās netika iekļauts sastāvā un šobrīd ir izņemts no komandas pieteikuma ACB līgā.

"Bertāna nespēlēšana ir nozīmīga, jo izmantojam viņu divās pozīcijās. Paredzam viņu aizvietot, izmantojot Grimau saspēles vadītāja pozīcijā (kopā ar Raulu Lopesu). Tāpat lielākas minūtes nāksies dot Vrkičam. Runājot Kārmaiklu, viņš ir pieteikts EIropas kausam un vajadzības gadījumā ir gatavs mums palīdzēt," sacīja Bilbao komandas galvenais treneris Rafa Puejo.

Lai saglabātu izredzes kvalificēties Eiropas kausa Top32, "Bilbao Basket" jāuzvar gan Francijā, gan nedēļu vēlāk savā laukumā pret vācu "EWE Baskets".

Jāpiemin, ka Bertāna iziešana no ierindas nozīmē to, ka šīs nedēļas beigās ACB līgā tomēr nenotiks divu Latvijas spēlētāju pārstāvēto komandu duelis. 14. decembrī paredzēta spēle starp Bertāna "Bilbao Basket" un Seviljas "Cajasol", ko pārstāv Kristaps Porziņģis.

Izmantotie resursi:
ACB.COM - Dairis Bertans, tres semanas de baja

     [+] [-]

, 2013-12-09 22:34, pirms 10 gadiem
bet vina agetns teica ka buus atpakal jau nakos ned,kam lai ticu??????

  -1 [+] [-]

, 2013-12-09 22:35, pirms 10 gadiem
VISS MAN PIETIEK!!!
...

No šī brīža katrā basketbola rakstā pieprasīšu lai žurnālisti noskaidro, kas notiek ar Dāvi Bertānu!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-12-09 22:44, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: VISS MAN PIETIEK!!!
...

No šī brīža katrā basketbola rakstā pieprasīšu lai žurnālisti noskaidro, kas notiek ar Dāvi Bertānu!!!!
Pagājušās sezonas pēdējā spēlē Dāvis guva smagu traumu un bija rakstīts, ka nespēlēs 6-8 mēnešus (man liekas, ka bija šādi skaitļi, iespējams, maldos). Tā kā nav iemesla informācijai, jo ir zināms, ka Dāvis nespēlē traumas dēļ!

     [+] [-]

, 2013-12-09 22:50, pirms 10 gadiem
Asnātiņš rakstīja: Pagājušās sezonas pēdējā spēlē Dāvis guva smagu traumu un bija rakstīts, ka nespēlēs 6-8 mēnešus (man liekas, ka bija šādi skaitļi, iespējams, maldos). Tā kā nav iemesla informācijai, jo ir zināms, ka Dāvis nespēlē traumas dēļ!
es lasīju kaut kur, ka novembrī šis jau sāka pirmos basketbola vingrinājumus trennēt, mani vairāk interesē, kur viņam notiek šī ārstēšanās?? Iespējams ar viņu strād Spurs fizioterapēti un nākamgad jau mērķē uz nba??? 0 informācija, psc...

     [+] [-]

, 2013-12-10 15:32, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: VISS MAN PIETIEK!!!
...

No šī brīža katrā basketbola rakstā pieprasīšu lai žurnālisti noskaidro, kas notiek ar Dāvi Bertānu!!!!
Ceļa saišu plīsums, laukumā atgriezīsies martā!